LVS Calibre microni / metru unitate problemă

R

Roeland

Guest
Hi oameni buni, eu sunt luptă cu un script LVS vine direct de la o turnătorie. Sunt folosind aspect Cadence și instrumente de intrare schematice și Mentor GUI Calibre pentru LVS. Sunt folosind primitivele MOSFET de la kit de design turnătorie. W și L trebuie să fie înscrise în microni și nu în metru cum este cazul cu primitivele regulate MOSFET analogLib. Problema este că netlist CDL extras de calibrul conține W și L în metri întrucât schematică sunt în microni. Aceasta a condus la o eroare de proprietate: un tranzistor în netlist extras aspect are, de exemplu, un W de 1U întrucât tranzistorul extras din schema are un W de 1 000 000u. Acest lucru ar putea fi rezolvare prin editarea manuală netlist sursă și a avut. SCALA OPTION = 1e-6, cu toate acestea trebuie să fac asta de fiecare dată când am rula un LVS noi, ceea ce nu este convenabil. Cum de a rezolva această problemă o dată pentru toți, având în anume netlist extras cu dimensiunile corecte sau automat, inclusiv declarația OPTION.? Echipa de suport de turnătorie nu este în măsură să ofere o soluție la această coborâre ...

Ați putea încerca să adăugați o propoziție "unitatea de lungime 1", sau modifica "unitate de lungime", teză în cazul în care este deja acolo.

încercați să adăugați "unitatea de lungime U" în fișierul de comandă LVS..

Bună, Ai găsit soluția pentru această problemă? Am aceeași. Mulțumiri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back