@ ltium Designer 6.6 basics

Nu înţeleg ce vrei să spui cu "parte elemente".Piese de secţiuni sunt o componentă -
la fel ca U1A, U1B, etc A, B, etc, sunt părţi ale U1 - este că ceea ce vrei să spui.Vorbeşti despre selectarea pe schematică sau PCB?

Am vrut doar selectarea Obiectul natură: "Partea" de la o schematică.Presupun ca ai putea face acest lucru de la constructor de interogare, dar întrebam dacă nu există o comandă rapidă.

Nu ştiu ce-ţi generală Scopul este, dar există un număr de moduri de a selecta doar "părţi".

- Aveţi posibilitatea să utilizaţi panoul de schematică Filtru cu interogare (ObjectKind = "Partea")
- Puteţi folosi "Găseşte similare Objects" de la click dreapta pe meniu
- Puteţi seta 'sch Lista Panel "pentru a afişa numai piese şi selectaţi-le în care Panel
- Aveţi posibilitatea să setaţi "Preferinţe> schematică> Grafic Editarea> Shift faceţi clic pentru a selecta> Primitives> părţile", deci trecerea clic pentru a selecta va selecta numai părţile

Fara sa stii ceea ce încearcă să realizeze, este dificil să ştie ce să recomande.

Ce am încercat să facem este parte a ascunde comentarii pentru toate părţile în schematică.

Doar am realizat că pot face acest lucru prin selectarea totul şi apoi selectând Includeţi doar "părţile", care funcţionează destul de bine

Am încercat doar pentru a crea reguli pentru un design: crearea de clase
etc Singurul mod în care pot găsi de a face acest lucru este prin Design-> clasele în PCB fişier, dar când am încerca să actualizeze schematică fişier primesc un mesaj "Diferenţele nu pot fi rezolvate de către ECO "

Există, oricum, pentru a rezolva acest lucru?Alternativ pot crea normelor in actuala schematică şi de actualizare a normelor asa?

Mulţumesc

Nu puteţi trece de la clasele de PCB schematic în Alitum Designer.Acestea pot fi doar a trecut de la schematică a PCB.

am incercat sa folosesc un poligon pentru a turna peste un net.Cum pot configura grosime a conexiunilor dintre poligon şi lipi tampoane pe componente?În momentul de faţă există doar 4 foarte subţire de conexiuni între poligon şi rampă de lansare.

Mulţumesc

Aţi înfiinţat clase în schematică prin plasarea de design directivelor privind afectate plase ( "Locul>> Directivele>> Net clasa").

Aveţi control lăţimea termica conexiuni în "Design>> Reguli>> poligon Conectaţi Style".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back