Low Pass Filter Design Sallen cheie

M

mfhanif

Guest
Bună ziua tuturor, vreau pentru a proiecta o ordine Butterworth patrulea LP filtru de tip Key Sallen. Frecventa este de 750MHz 3dB .... poate cineva da-mi idei, referinţe, etc pentru a realiza acest înaltă frecvenţă, datorită Filter Design

Nu este o idee promiţătoare. Se poate cel mai bine la locul de muncă în interiorul un IC de punere în aplicare o tehnologie de tranzistor foarte rapid. Cu tranzistori discrete, chiar şi de lăţime de bandă suficientă> 10 GHz, întârzierea electrică va fi prea mare pentru a realiza o caracteristică acceptabil filtru sau doar de stabilitate. Pur şi simplu du-te pentru filtre pasive LC.

La această frecvenţă se poate utiliza filtru gm_c. Proiectare la frecvenţă, cum ar putea fi dificil, cu filtru activ RC sau schimbat filtru condensator. Dar, în cazul în care GM-liniaritatea c filtre este inferior în comparaţie cu celelalte. Convenţional, îl proiectaţi, cu o cascada de două bi-quad etape

Sunt de acord cu Milad-D. Am implemeted pentru a sasea filtra în acest fel în 1995. Acest lucru a fost pana la 4MHz. Nu ştiu de ce se spune FVM utiliza componente discrete.

Acesta a fost pana la 4MHz. Nu ştiu de ce se spune FVM utiliza componente discrete.
Nu te lua în considerare, că poate exista o diferenţă între 4 MHz şi 750 MHz? I orice caz, un alt filtru de la o cascadă de simplu, pentru prima va avea nevoie de feedback. Apoi, de asemenea, un filtru de GM-C, trebuie să se lupte cu probleme de stabilitate. Astfel, eu sunt curios să văd un ordin patra sau a 6-GM-C cu filtru de 750 MHz caracteristică în afara unui IC. Dar eu sunt dispus să înveţe.

Dragi FVM, în vechea Tech 0.35um CMOS, le-au realizat 550MHz-3dB de lăţime de bandă. Pavan, S.; Laxminidhi, T.,, "un CMOS 70-500MHz programabil Filtrul compensata pentru efectele Nonquasistatic MOS," Solid-State Circuits Conference, 2006. ESSCIRC 2006. Procedurile de 32 european, vol., nr.., Pp.328-331, septembrie 2006 Prin urmare, cred că va fi foarte uşor pentru a obţine f-3dB = 750MHz, în 0.18um sau 0.06um. De ce GM-C este mai bună decât Active-RC? Deoarece aveţi posibilitatea să utilizaţi structura mult mai complexa de celule modificate genetic decât Op-amperi ceea ce înseamnă că capabilty frecvenţa de GM-celula este mai mare. Apropo, filtru pasiv este cel mai bun, dar se consumă o mulţime de zona în cip.

Prin urmare, cred că va fi foarte uşor pentru a obţine f-3dB = 750MHz, în 0.18um sau 0.06um. De ce GM-C este mai bună decât Active-RC? Deoarece aveţi posibilitatea să utilizaţi structura mult mai complexa de celule modificate genetic decât Op-amperi ceea ce înseamnă că capabilty frecvenţa de GM-celula este mai mare
Eu nu contrazic.. Dar discuţia nu a fost despre design cip, se pare ca nu ai citit postul meu iniţial exact. I-am spus, că văd doar o sansa de a pune în aplicare filtru pe un cip, fără a ţine cont special topologii. Dar nu e nici o indidcation, că afişul original a fost vorba despre design cip. Pentru ca o punere în aplicare discret activ nu va funcţiona, el ar trebui să utilizeze mai bine un filtru pasiv LC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back