Legarea mai multor surse de alimentare ATX în serie

N

nzcanadian

Guest
Hi forum. Am nevoie de un ieftine PSU pentru un amplificator audio Eu fac. Orice în jurul valorii de 50V-60V ar fi bine. Amplificatorul va atrage aproximativ 120W la cele mai multe, care necesită, prin urmare, 2.5A, în medie. Aş dori opinia dumneavoastră dacă este posibil de a lega mai multe UEP ATX de calculator împreună în serie pentru a obţine această tensiune, sau în cazul în care va provoca o situaţie masiv scurt-circuit:!:. De asemenea, dacă aveţi alte idei pentru o alimentare cu energie ieftină, montarea proiectul de lege de mai sus, vă rugăm să posta! Noroc baieti (fete), Dan

Wuuuoooowww, ceea ce o idee ... Nu ştiţi că sursa de alimentare nu este ca bateria? Link-ul în serie se va dubla de tensiune. Puteţi obţine ai un plus de putere prin conectarea mai multor PS. Soluţie, să construiască un PS care se potriveste nevoie de dumneavoastră.

Am găsit o pagină spune că legătura livrările în acest mod va provoca un scurt-circuit, deoarece 0V se face referire la reţeaua de alimentare.

Salut, Nu irosi banii pe surse de alimentare ATX, a găsi un set sau de a construi unul potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Un punct slab, în ​​toate sursele de alimentare ATX, ei vor încerca să se stabilizeze la +5 V de alimentare în considerare alte tensiuni şi -12, -5 feed-uri nu sunt puternice ca cele pozitive. Atâta timp cât +5 V nu este încărcată, pune o sarcină reală pe 12 V, se va face fluctua cu sarcina.

Acesta nu va provoca scurt-circuit, dar se va reseta (sau opri) dvs. ATX PS. Scurt circuit se întâmplă numai atunci când vă conectaţi la liniile de ieşire la GND. acest lucru va provoca ATX, de asemenea, să se închidă. Oricum, nu incercati asta acasa!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back