Jammer Mobile

C

ck_yeow

Guest
Vreau să desgin şi a construit o staţie de bruiaj mobil.
Cum să încep?
Ce thing i vrei să ştii?

Cyberprzestępcy nie zwalniają w poszukiwaniach nowych sposobów dokonywania kradzieży - tak wynika z najnowszego raportu opracowanego przez Trend Micro. Na platformie Android znajduje się obecnie ponad 2 miliony aplikacji i zagrożeń wysokiego ryzyka, a trend wzrostowy niezmiennie się utrzymuje. Jednym z zaskakujących celów przestępców sieciowych stały się terminale w punktach sprzedaży PoS (Point of Sale).

Read more...

Verificaţi aici

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=163475&highlight =

oh!THK foarte mult ...
webside sau orice altă referinţă carte???

eu am construit Jammer meu Owen de telefonie mobilă

Am folosit un generator de Sawtooth şi aplifier trecerea şi a furajelor prin intermediul VCOVCO utilizat este POS 1060

şi există nişte unul este mai bun în MINICIRCUITS care lucrează în banda de numai GSM

şi acest lucru nu va avea nevoie pentru a obţine nivelul de shiftre necesare lua BANN nedded

a putea u plz a trimite eu detalii cu privire la jammer-aţi creat ca i nevoie să continue proiectul meu pe acelaşi subiect.

a putea u plz a trimite eu că digram circuitul pe care aţi utilizat pentru i Jammer nevoie de acel u plz ajută-mă este faptul că elaborarea ID-ul meu e-mail este princelover1985 (at) yahoo.co.in I HV un singur circuit, dar im nu achiziþie 2623 max şi mar4sm so plz dacă u a putea ajută-mă

proiect frumos.
De asemenea, am nevoie de câteva detalii despre asta.

salut ba poate o să mă ajute în a face Jammer de telefonie mobilă im NT Noţiuni de circuite integrate max 2623 şi Mar 4sm plz ajută-mă I wat a face în locul celei

Uită-te la:

hxxp: / / www.ladyada.net/make/wavebubble/

Cel mai bun,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back