ISE12.1 problema punerii în aplicare

H

hodahussein

Guest
draga tot ce am ISE 12.1, dar trebuie să acorde licenţe pentru a face fişier produce streem biţi ar putea să mă ajute în această problemă. cel mai bun în ceea ce priveşte

Inregistreaza-te la xilinx.com pentru a descărca gratuit de licenţă webpack. Pentru suita de design complet ce, desigur, trebuie să plătească pentru a obţine licenţa.

Bună, ce model de FPGA Xilinx te de punere în aplicare un design. Curent ISE Webpack doar sprijine un număr limitat de versiuni de model. Este posibil să aveţi pentru a descărca o versiune anterioară de la arhivele lor.

hi am o 2pro Virtex, de asemenea, i ihave virtex5 aşteptaţi în ceea ce priveşte răspunsul dumneavoastră

Salut, Aici este matricea de sprijin pentru produsul Webpack ISE 12 şi ISE Webpacks 10.1 şi mai devreme. Am avea probleme în a găsi Webpack ISE 11.x, eu continui să cauţi. Eu pot să vă spun din experienţă că pentru Virtex 2 Pro va trebui să utilizaţi v10.1, V9 sau V8. Suport produs este, de asemenea, limitată de dimensiunea de FPGA, asa ca uite cu atenţie pentru modelul dvs. de FPGA exact. Sper că aceste informaţii vă ajută!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back