ISE floorplanner - unele întrebări

W

wwwrabbit

Guest
Bună, În primul rând, mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră, am instalat cu succes ModelSim. Acum sunt de învățare ISE floorplanner. Ce face acest mijloc? counter "contra" [13IOB, 6FGs, 4CYs, 4 DFFs, 1BUFG] Acesta este un contor 4bit, știu că folosesc 4 DFFs. dar cum despre ceilalți? Mulțumesc băieți. wwwrabbit: :) (

Ei bine, ai nevoie de alte lucruri pentru a face un contor de 4 din pura flip-flops, nu-i așa? Deci, veți găsi dvs. de intrare / ieșire tampoane (PISB), logica combinațional la generatoarele de funcții (FGS), un tampon de ceas (GBUF sau echivalent), etc .. Părerea mea este că, deși aceasta este un pic amuzant să se joace cu, tu nu ar trebui să pasă floorplanner până când ajunge la niveluri mult mai ridicate în utilizarea FPGA. Xilinx autostrada va avea grijă de toate frumos acest lucru, dacă da, cel puțin unele constrângeri minime (viteza de ceas, de tip IOB semnalizare și de locație, în principal pad). Când se va pune în aplicare modele cu un ceas rapid și dispozitive burdusite, va reveni la acest lucru.

Sunt de acord cu Mos Craciun. Dacă sunteți un începător, nu ai nevoie de griji floorplanning. Vă sugerez să vă studia fișa cu date de FPGA și arhitectura bine înainte de a încerca orice design. Este foarte important să înțelegem arhitectura pentru un design bun.

consultați manualul de utilizare documentația LIB să cunoască componentele disponibile arhitectura specifice.

Sunt de acord cu restul baieti, NU utilizați floorplanner dacă sunteți incepand cu FPGA / CPLD de proiectare și, dacă ești norocos că nu va trebui să-l folosească în viața dumneavoastră, pentru că este un coșmar. Ceea ce mi se pare foarte util este redacției FPGA, cu el poți învăța o mulțime de lucruri despre arhitectura internă a dispozitivului țintă, utilizați! - Maestor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back