P
pratibha m d
Guest
Hi, Eu m face un proiect privind "generator de pachete Ethernet de pe FPGA" Detaliile proiectului mele sunt după cum urmează Există două swithes pe FPGA pentru a introduce 4 lungimi diferite de date între 0 la 1500bytes.if un anumit input. Este setată, for 60bytes de exemplu, atunci operatorul trebuie să genereze date de 60 bytes.so, am nevoie pentru a proiecta un controler generalizată care va accepta date de 4 lungimi diferite și generează datele in functie de aceasta length.i trebuie să scrie un cod în VHDL. [ color = red] Plz ajuta-ma pentru a proiecta regulatorul [/color] Dar un singur lucru vreau să știu este dacă am nevoie pentru a proiecta un generator de numere aleatoare pentru generarea datelor? Și după generarea de date, nu Am nevoie pentru a stoca că într-o memorie și să transmită apoi? Am nevoie pentru a genera, de asemenea, preambulul? Vă rog să-mi orientări pentru a finaliza proiectele plz ajută-mă în această privință. [Size = 6] plz sale foarte urgente [/size] Multumesc