Interoga cu privire la Project.Plz de ajutor

P

pratibha m d

Guest
Hi, Eu m face un proiect privind "generator de pachete Ethernet de pe FPGA" Detaliile proiectului mele sunt după cum urmează Există două swithes pe FPGA pentru a introduce 4 lungimi diferite de date între 0 la 1500bytes.if un anumit input. Este setată, for 60bytes de exemplu, atunci operatorul trebuie să genereze date de 60 bytes.so, am nevoie pentru a proiecta un controler generalizată care va accepta date de 4 lungimi diferite și generează datele in functie de aceasta length.i trebuie să scrie un cod în VHDL. [ color = red] Plz ajuta-ma pentru a proiecta regulatorul [/color] Dar un singur lucru vreau să știu este dacă am nevoie pentru a proiecta un generator de numere aleatoare pentru generarea datelor? Și după generarea de date, nu Am nevoie pentru a stoca că într-o memorie și să transmită apoi? Am nevoie pentru a genera, de asemenea, preambulul? Vă rog să-mi orientări pentru a finaliza proiectele plz ajută-mă în această privință. [Size = 6] plz sale foarte urgente [/size] Multumesc

Plz ajuta-ma pentru a proiecta controler [/color] Dar un singur lucru vreau să știu este dacă am nevoie pentru a proiecta un generator de numere aleatoare pentru generarea de date? Și După generarea de date, nu am nevoie pentru a stoca în memorie și să transmită apoi? Am nevoie pentru a genera, de asemenea, preambulul? Vă rog să-mi orientări pentru a finaliza proiectele plz ajută-mă în această privință. [Size = 6] Plz Este foarte urgentă [/size] Mulțumiri
Pentru ceea ce sunt în curs de dezvoltare asta??? Proiectului Acadamic???? Ce este în spec. ta????? Meteo vă sunt obtinerea orice date din orice altă sursă sau nu????? Ru folosirea acestui controler pentru testarea scop???? Puteti genera date aleatoare pentru a verifica straturile superioare ...... Fii clar ce este cca în spec. ur ...

În primul rând mulțumește pentru ur răspuns. Am M în curs de dezvoltare acest lucru pentru meu academic project.I m persuing M.Tech.I m nu obținerea de date de la orice source.i trebui să genereze data.Its aleatoare ceva de genul im dezvoltarea unei inteligente modul de biți generator.This ce im proiectare ar trebui să înlocuiască Ba unui biți inteligente generator.I trebuie pentru a genera datele din IEEE 802.3 format.So, care este proiectat pentru a b. trebuie să trimită semnale de control și sincronizare pentru a activa diferite domenii în domeniile cadrului format.Different în primul sens al ar trebui să vină de care ar trebui să b 7bytes.Then începutul cadru delimitator și așa mai departe. Este spec. ceea ce am primit este de ajuns? Dacă nu, atunci ce altceva este necesar? Ba s-ar putea prostie question.I ma mai proaspăt, așa că am dont au o idee de whatelse este required.plz mă ajute. Multumesc [size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 4 ore și 55 de minute: [/color] [/size] Plz ajuta-ma cu privire la query.its mele foarte urgentă [color = red] [/color] [ / b]

deoarece aceasta este un generator de pachete u nu au nevoie de o sursă. Datele vor fi la date aleatoare u poate au opțiunea de multe, de asemenea, date definite de utilizator de la 32 biți sau 64 de biți registru, toate 0s all 1s și se amestecă cu 0 și 1s. Puține lucruri u nevoie pentru a personaliza este lungimea de pachete care pot fi lungimi, fixe, etc incremental începe cu un generator simplu pachet ethernet. U pot obține codul din miezuri deschise sau Google. Dar, în cazul în care u scrie de la zero, care va fi bine. Acest proiect este destul de usor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back