Instruire în analiza integritatea semnalului

A

apstndp

Guest
Salut, eu sunt inginer de proiectare hardware de lucru în multe domenii, cum ar fi design-ul placii, PCB design, testare ECT. În cursul de timp, nu am făcut nici o analiză SI pe cont propriu. Ştiu că mulţi ECT concepte despre integritatea semnalului. Acum vreau să ştiu cum să folosească instrumentul (de preferat Cadence Allegro) pentru analiza SI & Flow sa. Am primit unele materiale care pot fi utile la nivelul iniţial, dar nu pentru a deveni expert sau ghidul de moderat. Acesta va fi mai bine dacă cineva sugerează tutorial video, institut de formare / persoană în Bangalore. Salutari, Siva.

Bună Siva, Cât despre progresul dvs. cu privire la analiza SI folosind unealta. Sper ca este ok pentru tine. BTW, am, de asemenea, în circumstanţe ultima ta au nevoie de oameni de experienţă pentru ghidarea cum să folosească SI analiza (Allegro). Puteţi să-mi împărtăşi experienţa dumneavoastră sau orice unul pentru a ajuta. Multumesc, Huy

Bună! Siva, am citit mesajul tau aici ca esti un engineer.I hardware sunt, de asemenea, interesat de proiectare PCB şi să aibă cunoştinţe despre el. Am terminat BE-ECE, cu 60% a mărcilor şi a trecut în anul 2008 încă mai sunt în căutare de job.I doresc să lucreze în industria de electronice numai. Te rog ajuta-ma obtinerea unui loc de muncă în cazul în care există opening.Salary nu este important.I doresc să lucreze în ID-ul electronică Banglore only.My este vidyasavadi@gmail.com Multumesc-Vidya

Hi Cele mai multe dintre companii se asteapta oamenii de experienţă în proiectare PCB, face mai bine în coures (cadenţă allegro sau PADS)

Sunt PCB Designer. Nu am făcut nici o analiză SI în designul meu. Nu ştiu conceptele despre integritatea semnalului. Acum vreau să ştiu ce instrument este utilizat pentru analiza SI (IM folosind ORCAD 9.1) şi flow.where sa de a obţine materiale pentru Analiza SI. Salutari, m_kavith.

hi Kavitha, dacă vrei să înveţi SI analiza va rugam sa invete cadenţă allegro instrument de 16.2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back