instalarea de HFSS pe Windows Vista

J

JULU

Guest
Vreau să instalez HFSS pe Windows Vista ma poate ajuta cineva cu privire la procedura intallation

Fie nu I. Poate cineva oferi unele ajutor? I a lua următoarea eroare: a eşuat pentru a verifica hfss_desktop de licenţe de invalid (inconsistente), cheia de licenţă (FLEXlm Eroare -8)

puteţi instala la Vista în modul de compatibilitate XP. modelator 3D are unele bug-uri, însă, modificări aduse modelului de vizualizare înainte şi înapoi ... e greu de explicat aici ...

Hi-au pe nimeni soluţia de problema ta, eu sunt, de asemenea, se confruntă cu aceleaşi probleme şi eu sunt, folosind Windows 7, în cazul în care aţi primit soluţia, vă rugăm să partajaţi-l cu mine. Am încercat schimbarea de compatibilitate la XP, de asemenea, dar nu de utilizare. Multumesc anticipat

Cum despre oferindu-ne versiunea HFSS? Ai citit ghidul de instalare? Mesaj de eroare vă posta pare ca o problemă de licenţă. Aceasta licenta legat de o singură maşină, sau există un server de licenţe de reţea. Chiar nu fac viaţa mai uşoară pentru tine atunci cand nu dau suficiente informaţii pentru oricine pentru a vă ajuta. Trebuie să recunosc că am FLEXlm. Am o dată amintesc cu o problemă la instalarea MATLAB pe Solaris şi a constatat că a fost posibil pentru a merge la un curs de săptămâna 2 pe FLEXlm. Tot ce am incercat sa fac a fost să-l instalaţi pe o singură staţie de lucru pentru care am avut o licenţă valabilă, legală. Am găsit în cele din urmă problema menţionat pe unele site-ul chinez. Se pare că a fost o schimbare în Solaris 10, care Soarele considerat un accesoriu, dar Mathworks considerat un bug în Solaris. Versiunea 13 de HFSS este ultima, dar care ruleaza in modul de compatibilitate XP la Windows 7. HFSS 14 se presupune a fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie 2011 sau începutul lunii decembrie 2011 - adică în luna următoare. Dave

Am încercat HFSS 13.0, 11.0 si 10.0, dar aceeaşi problemă. să-mi spuneţi dacă vă pot ajuta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back