Inserare I / O PAD, înainte sau după DC

G

gaom9

Guest
Salut, toată lumea
Îmi pare rău de a solicita o astfel de întrebare simplă aici.
Vreau să ştiu ce ar trebui să introduceţi I / O PAD înainte sau după DC când sinteza?
Cu alte cuvinte, trebuie să ne introduce I / O în RTL cod înainte de importul de la DC, sau ar trebui să le introduceţi în PAD de iesire poarta-codul din DC după sinteza?
Cred că dacă vom introduce în PAD RTL, DC, va lua în considerare întârziere şi alte efecte ale PAD în sinteza de a face un mai bun rezultat, este că nu-i asa?
Pentru că noua versiune DC nu acceptă insert_pad comanda, am citit ceva despre acest subiect, şi el spune că ne-am introduce prin PAD rescrie codul "A nu se folosi în mod automat introduce tampon DC, o faci de unul singur este !!!", acest drept sau nu este orice altă metodă?
Dacă ar trebui să introduceţi PAD nu în mod automat, cred că va obţine cu uşurinţă o greşeală atunci când NO.de tampoane sunt prea mari.

Poate cineva sa-mi dea un sfat,
te rog?

Mulţumesc!
Toate cele bune!

Am lucrat la proiectează în cazul în care se face sinteza cu tampoane şi fără.Termenul de analiză va fi mai precisă, în cazul în care tampon este acolo.

Dacă doriţi să includeţi tampoane, doar le instantiate în Verilog / VHDL.

===============
Max Gaom9

IO tampoane sunt plasate chiar la etapa finală a proiectului, deoarece acestea au un efect de nver timpilor.

IO pads just act as medium to connect the IO pins to the external world.

Deci u pot introduce aceste tampoane de metal, chiar şi după ce completaţi şi decaps la sfârşitul înapoi.

u poate să scrie un mic Tcl script-uri pentru a introduce IO tampoane.Întreabă-l pe spate sfârşitul ingineri în cazul în care au aceste scripst gata.Sper sa am ajutatToate cele buneSuresh
===============

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back