Inductor imprimate (INDUCTOR Planar)

T

tiger2000

Guest
Poate cineva spune-mi unde pot găsi orice scriere sau formule sau ecuaţii despre Inductoare plane? Am un PCB cu un inductor plane şi vreau să calculeze inductanţa de ea. PCB este un singur strat si forma este ca aceasta: ______________ | | ______________ | Poate cineva să mă ajute? Multumesc.

Salut Dacă nu sunt prea multe de inductanţe imprimate se poate măsura cu precizie si trimite dimensiuni de fiecare, şi, de asemenea, tipul de substrat, pot recalculeze în nH. Nu am nici o idee mai bună în acest moment, cu excepţia sfatuim sa petreceti yo mult timp şi să înveţe să utilizeze o parte din programe sofisticate pentru care purrpose. Cel mai bun în ceea ce priveşte DD

Tanuki, Tu eşti un fel corecte, de, cu toate acestea, este foarte dependentă de geometrie, ca şi pentru autor, am vazut, undeva pe un calculator filemanager inductor PCB, eu nu sunt prea sigur că aceasta va funcţiona pe o placă de faţă singur , cu un plan de referinţă. Sări

kaazemin, Ce fel de aplicare este de PCB utilizat în acest? Este posibil ca secţiunea serpentine este o antena? În caz contrar, o urmă serpentine pe o singură faţă PCB nu prea are sens. Oops ... ai uitat aproape întrebarea dvs. IEEE. http://www.ieee.org/~~V de membru este deschisă. _________________ Cel mai bun în ceea ce priveşte, Tanuki [Acest mesaj a fost editat de: tanuki pe 2001-07-29 15:56]

Am pus un document Word în dosarul meu personal de aici, pe elektroda care te-ar interesa. La Filemanger # 1 calea: / Tanuki fisier / inductanţă: InductanceOfWire.doc

Am nevoie de un bun CAD pentru acest lucru, dar, de asemenea, a gasit o havent rezonabile încă o

Hi Îmi amintesc cu ajutorul Phillips plane transformatoare de instrumente de proiectare ceva timp în urmă .. Verifica-le!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back