In cautare de liberă C / C + + Software

H

Help

Guest
Hi ..... Știi dacă i folosind Visual C + + Software-ul pentru a scrie cod C este diferit / problemă poate fi apare. În cazul în care pot descărca software-ul gratuit pentru C. Să mă anunți pagina web, astfel încât i se poate descărca ..... Multumesc ........

Puteți încerca Cygwin. Care are un compilator GCC.

Turbo C a fost un util DOS compilator 15-20 de ani în urmă, dar am recomanda evitarea astăzi. Veți întâlni în curând limitările sale dureroase, cum ar fi modele de memorie sărace și optimizarea slab. Dacă aveți nevoie de un compilator C pentru DOS CPU 386 sau mai nou, am recomanda DJGPP: http://www.delorie.com/djgpp/

puteți încerca Cod :: Blocuri http://www.codeblocks.org/ "Code :: Blocks este un program gratuit C / C + + IDE construite în mod special pentru a satisface nevoile cele mai exigente ale utilizatorilor săi. Ea are fost proiectate, chiar de la început, pentru a fi extensibil și configurabil ... "

[Quote = echo47] Turbo C a fost un util DOS compilator 15-20 de ani în urmă, dar am recomanda evitarea astăzi. Veți întâlni în curând limitările sale dureroase, cum ar fi modele de memorie sărace și optimizarea slab. Dacă aveți nevoie de un compilator C pentru DOS CPU 386 sau mai nou, am recomanda DJGPP: h ** p :/ / www.delorie.com/djgpp/ [/quote] Buna ... Poti sa-mi inalt care unul este de instalare pentru compilatorul C dupa ce am merge în pagina web? Poți să-mi dai link-ul direct la instalarea pagina web ... Multumesc ....

Al doilea link de pe paginile web DJGPP spune: [color = blue] Zip Picker (vă ajută să vă decideți ce să descărcați) [/color] Acum, eu sunt îngrijorat de faptul că DJGPP poate fi prea complicat pentru tine! Amintiți-vă că DJGPP, la fel ca TurboC, este un [color = blue] DOS compilator numai [/color]. Există mai multe opțiuni mai bune pentru utilizatorii de Windows.

DOS compilator numai [/color]. Există mai multe opțiuni mai bune pentru utilizatorii de Windows
. Max .. Ne pare rău, nu am înțeles punctul tău. Este DJGPP este dificil de utilizat, TubboC mai ușor de folosit pentru a compara DJGPP?? Sunt incepator pentru programare. Deci, am nevoie de tine tot de ajutor. De ce DJGPP este dificil de utilizat? Formatul de scriere limbajul C este stadand, de ce DJGPP și TurboC compilator au diferite? Eu folosesc Visual C + + înainte de a fi usor de utilizat, am scris doar programul, apoi creck compilator, atunci programul va rula deja. Deci, nu aveți nici un software cum ar fi Visual C + + ușor, dar pentru C. Poți să mă înveți cum să instalați DJGPP, după du-te la DJGPP poștal Picker fisier , atunci du-te la DJGPP Zip rezultate Picker fisierului , atunci ce ar trebui să fac pentru că au o mulțime de mai jos fișierul zip ....?? Va multumesc ..

Dacă îmi amintesc corect, Microsoft a lansat lor VS.net compilator gratuit. Du-te la site-ul web Thier și serach. Noroc.

[Quote = Saturn] Dacă îmi amintesc corect, Microsoft a lansat lor VS.net compilator gratuit. Du-te la site-ul web Thier și serach. Mult noroc [/quote]. Max .. Poți să mă ajuți Vă rugăm, în cazul în care este link-ul paginii web direct la instalare compilator C ........, vă rugăm să-mi dai pagina web .. Va multumesc ..

O dată am vorbit cu o freind de-al meu care face o BE în inginerie calculator și el mi-a recomandat Microsoft Visual C + + de dezvoltare de software. MS VC + + are mai mult sprijin și mai multe cărți decât orice alt compilator. și există un număr mare de persoane care lucrează cu ea. și puteți găsi ajutor pentru ea de la numeroase locuri de pe internet. imi place personal forumuri de discuții de la codeguru.com

Dacă doriți să creați programe care se execută bine sub Windows, atunci ar trebui să utilizați un compilator pentru Windows. Dacă știți deja cum să utilizați Visual C + +, apoi minunat! Du-te o copie undeva. Este un foarte bun compilator pentru Windows. Dacă nu aveți nevoie de absolut DOS compatibilitate, atunci vă rugăm să nu te handicap prin încercarea de a utiliza un compilator DOS, cum ar fi Turbo C (prea vechi) sau DJGPP (prea specializat). Meu preferat este gratuit Windows compilator MinGW. L-am alerga de la linia de comandă prin tastarea ceva de genul asta: [color = blue] gcc-Wall hello.c-o hello.exe [/color]. Dacă preferați un IDE fantezie cu built-in debugger și manager de proiect și ajutor on-line (cum ar fi Visual C + +), atunci probabil că nu va place MinGW. Dacă doriți să încercați MinGW, e ușor de instalat: pur și simplu descărcați și să executați MinGW-3.1.0-1.exe. Poate fi necesar să modificați manual variabila Windows PATH pentru a include MinGW folderul \ bin. http://www.mingw.org/

[Quote = echo47] Dacă doriți să creați programe care se execută bine sub Windows, atunci ar trebui să utilizați un compilator pentru Windows. Dacă știți deja cum să utilizați Visual C + +, apoi minunat! Du-te o copie undeva. Este un foarte bun compilator pentru Windows. Dacă nu aveți nevoie de absolut DOS compatibilitate, atunci vă rugăm să nu te handicap prin încercarea de a utiliza un compilator DOS, cum ar fi Turbo C (prea vechi) sau DJGPP (prea specializat). Meu preferat este gratuit Windows compilator MinGW. L-am alerga de la linia de comandă prin tastarea ceva de genul asta: [color = blue] gcc-Wall hello.c-o hello.exe [/color]. Dacă preferați un IDE fantezie cu built-in debugger și manager de proiect și ajutor on-line (cum ar fi Visual C + +), atunci probabil că nu va place MinGW. Dacă doriți să încercați MinGW, e ușor de instalat: pur și simplu descărcați și să executați MinGW-3.1.0-1.exe. Poate fi necesar să modificați manual variabila Windows PATH pentru a include MinGW folderul \ bin. h ** p :/ / www.mingw.org/ [/quote] Hi .. Deci, dacă am folosi Visual C + + Software-ul pentru a rula cod C nu ar trebui să fie o problemă este?? Cum de a descărca de instalare MinGW, după du-te la această pagina web http://prdownloads.sf.net/mingw/MinGW-3.1.0-1.exe?download , apoi ..... DJGPP cum să instalați? Este acest software-ul pentru incepatori, nu este adecvat, deoarece niciodata nu au bază am dreptate?? Multumesc ...

1. Da, Visual C + + va compila atât C si C + + programe. 2. Faceți clic pe simbolul in rubrica "Download". 3. Instalarea DJGPP este mult mai complicat decât instalarea unui tipic pentru Windows app. Instrucțiunile de instalare sunt pe aceeași pagină web ca fișierele zip Filme, însă procedura poate fi confuz pentru un oameni unii. MinGW instalează mult mai ușor. Asigurați-vă că pentru a vizita pagina pentru documentația: http://www.mingw.org/docs.shtml

Du-te la pagina pentru documentația. Acesta oferă pas-cu-pas exemple: http://www.mingw.org/docs.shtml Tu nu "deschis" MinGW. Ce îl rulați din linia de comandă. Vă rugăm să recitească punctul meu care începe cu "meu preferat gratuit compilator pentru Windows ...". Ești nou la computere, sau un difuzor non-limba engleza? Care ar putea provoca dificultăți. Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți trimite-mi un PM. Majoritatea oamenilor de alte nu vor fi interesați în această conversație.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back