Impedanta de linii cupluri de simulare

T

Terrorhertz

Guest
Poate cineva sa-mi recomanda cazul în care au avut noroc în simularea impedanțele pare și impare modul de Stripline paralel cuplate (cu un plan de masă de sus și de jos ca pe Stripline). CST dă valori pe care am dont încredere complet. Există programe open source care utilizează metoda descrisă în RR Gupta "Determinarea Impedanta Exacte conductori TEM cuplate" IEEE MTT vol. 17 nr 08 august 1969 Orice sfat ar fi apreciat.

Descarca AppCAD de utilitate, acesta a fost proiectați inițial de HP. Foarte bun și de încredere.

Cred ca sfatul maju pentru a obține o linie de transport caculator Prima este o idee foarte bună. TxLine și AppCAD sunt ambele calculatoare bune linie de transport care oferă modele cuplate de linie. Care va obține aproape de un rezultat rezonabil. Pentru a testa rezultatul pentru o acuratețe mai mare, puteți obține gratuit o 3D plane EM simulator pentru a construi și a testa aceasta. Mi-ar recomanda, probabil, Sonet Lite, deoarece acestea au porturi foarte bune, gama foarte profund dinamice și sunt, prin natura sa un simulator de domeniu ecranat, care este bun pentru striplines modelare. În Sonet Lite puteți obține impedanta ciudat-mode și S-parametrii de stabilirea porturilor de 1 și -1 la un capăt și 2 și -2 pe de altă parte. Apoi, pentru a obține chiar și modul de impedanță S-parametri, setați porturile la 1 si 1 pe un capăt, și 2 și 2 de pe altă parte. Folosind această metodă ar trebui să ducă la structuri foarte precise. - Max

[Quote = maxwellian] Cred ca sfatul maju pentru a obține o linie de caculator prima transmitere este o idee foarte bună. TxLine și AppCAD sunt ambele calculatoare bune linie de transport care oferă modele cuplate de linie. Care va obține aproape de un rezultat rezonabil. Pentru a testa rezultatul pentru o acuratețe mai mare, puteți obține gratuit o 3D plane EM simulator pentru a construi și a testa aceasta. Mi-ar recomanda, probabil, Sonet Lite, deoarece acestea au porturi foarte bune, gama foarte profund dinamice și sunt, prin natura sa un simulator de domeniu ecranat, care este bun pentru striplines modelare. În Sonet Lite puteți obține impedanta ciudat-mode și S-parametrii de stabilirea porturilor de 1 și -1 la un capăt și 2 și -2 pe de altă parte. Apoi, pentru a obține chiar și modul de impedanță S-parametri, setați porturile la 1 si 1 pe un capăt, și 2 și 2 de pe altă parte. Folosind această metodă ar trebui să ducă la structuri foarte precise. - Max [/quote] vă poate încărca un exemplu de utilizare sonet liber pentru a vedea chiar și moduri ciudate. Mulțumiri

Multumesc pentru sfat. TXline este bun pentru linii cuplate pe același plan, cu toate acestea, am am folosit CST, cu o lungime scurtă de linie (care efectuează un calcul modul singurul port) și o plasă foarte fină pentru a obține rezultate bune.

Adauga Si9000 Polar la lista de calculatoare ZO și, de asemenea uita-te la linia de ajutor privind în HFSS privind calcularea impedanta de orientări privind înființarea de calcul. De asemenea, am uita, de obicei, la câmpurile de la portul pentru a vă asigura că aveți modul vreau. noroc bun, este ușor pentru a merge pe un drum greșit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back