L
lhanlhan45
Guest
Am nevoie de schematică pentru acest bord, piese sparte și Burm smd,, vă rugăm să ajute
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ai același, nevoie de ajutor cu aceasta pentru a! Numere de model: rsag7.820.1459/ROH Verf Hisense HLP-30A11 intrare: AC100-240V 50/60Hz Output Max3.5A: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV de ieșire: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAX) ; merluciu: 120W (MAX) mele probleme este iluminarea de fundal primesc tensiune necorespunzătoare și vor aprinde decât pe jumătate. Dacă eu la sol una dintre liniile de înaltă tensiune, care CCFL se va aprinde în mod normal, dar daca am oprit la sol, atât bobina transformatorului aceeași, iluminarea de fundal se va aprinde pentru scurt timp, atunci totul va opri. Dacă aș scurt un set de linii de înaltă tensiune de pe bobina aceeași, lumina de fundal întreg va funcționa corect pana televizorul se oprește după câteva secunde. Cred că am putea avea fie o problemă de împământare sau "T803" transformator a ars parțial. Nu sunt sigur cum aș repara transformator Dacă este așa, dar mi-ar plăcea să încercpls. posta modelul # și fotografie de PCB. WBR