GTP-USB PIC PROGRAMMER PROBLEMM! AJUTOR VA RUGAM!

Stie cineva daca este posibil de a modifica firmware-ul PICkit2, astfel încât acesta ruleaza pe hardware-GTP +? Este acelaşi cip, doar un pinout diferite, astfel incat cred ca ar trebui să fie greu de realizat?

Cred ca programator are nevoie de cip firmware nou. Aceasta poate rezolva problema. GTP USB Plus firware nu poate fi disponibil ca ai nevoie să plătească pentru asta. Dar, mult timp înapoi am vazut un firmware PICkit2, care a fost trebuia să lucreze la GTP USB + hardware. Ne pare rau, dar, nu am putut găsi acum în baza mea de date. Eu nu sunt de acord cu "Blueroom". In schimb poti sa te duci pentru PICkit2 (Junebug), disponibil pe site-ul său.

Cred GTP-USB, plus firmware-ul poate fi modificat de la PICkit2 firmware-ului. L-am descărcat înainte. Dar nu ştiu dacă am mai avea el, deşi

Am găsit informaţii cu privire la modificarea, în această legătură într-Pic secţiune: http://kcsoft.freehostia.com/pic.php , dar GTP USB, plus hardware cu acest firmware-ul nu functioneaza corect. Windows va detecta ca dispozitiv necunoscut. Se pare ca firmware-ul este cu bug-uri, dar nu ştiu cum să-l repare. Poate cineva ajuta pentru a rezolva această problemă?

Pompa de tensiune pe PK2 nu este compatibil cu multiplicator de tensiune GTP. Cele modele sunt similare, dar nu sunt compatibile. Cele PK2 şi compatibile sunt mult superioare la orice GTP sau programator Brenner.

Există o problemă cu gtp_usb # 0, că nu se poate rezolva, atunci când încearcă să programeze un cip, winpic800 [toate versiunile] prezinta acest masaj de eroare! "Nu a reuşit să deschidă IND # 0.". [Chiar programator nu instala pe sistemul]

Am fost toţi dicussing despre probleme similare şi sugesting soluţii în acest thread. Du-te prin firul complet şi pentru a găsi soluţia. Noroc

poate cineva face o favoare pentru mine şi încărca schema de programator GTP USB încărcător. . . .

[Quote = jami007] poate cineva face o favoare pentru mine şi încărca schema de programator GTP USB încărcător. . . . [/Quote] răspunsul este în acest post, de 15 posturi de mai sus e de doar conta şi Clic!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back