GTP-USB PIC PROGRAMMER PROBLEMM! AJUTOR VA RUGAM!

S

simplicio

Guest
Salut prieteni aici, am, de asemenea, se confruntă cu aceeaşi problemă ca Ivarrson, eu, de asemenea, nu ştiu de ce, se poate detecta că PIC18F452, dar nu pot citi şi arde. Nu oricine altcineva se confruntă cu această problemă şi poate rezolva? Sunt folosind WinPic800 3.55d. Programul arde până la 96%, atunci va sta pe acolo, instrumentele mele PIC, LED-ul roşu este aprins, înseamnă că programul continuă să fie difuzate, dar a fost un rahat până EROARE: "Nu este răspunsul de hardware". După această problemă, eu nu pot detecta pe nimeni, am nevoie să deconectaţi şi replug din nou, astfel că poate detecta din nou, pentru că PIC. De ce? Simplicio

Nouă versiune de software din 3.61 încerca pe care nu am avut o problema cu meu GTP USB Plus este cel mai bun programator i-au adus vreodată aveţi nevoie pentru a chaeck VPP dvs. în cazul în care acest disapears? wizpic

GTP USB plus, nu este versiunea gratuită, şi i Dun oricine va încărca fişierul hex pentru u. Am facut un fel de probleme de aceeaşi experienţă ultima dată. Prog-mi capacitatea de a detecta 877A, dar va da eroare în timpul jumătate a descărca programul. Am schimba tranzistorul BC547 şi 2 condensatoare, atunci funcţionează frumos. Dar eu am mai încerca, înainte de programarea 18F452, dar i se poate spune u funcţionează bine cu 18F2550.

Chiar acolo nimeni nu are hex numai omul himeslf, actualizările se fac prin internet Este bine merita banii, am programat trypes multe poze cu orice erori wizpic

În cazul în care se pot cumpăra programul de hex de PIC18F2550. A GTP-USB PLUS? Este posibil să cumpere doar programul de. Hex sau trebuie să-mi cumpăr magnetofon GTP-USB Plus deja montate? Nu are nici o versiune care functioneaza cu adevarat pentru GTP-USB LITE? Simplicio

Cred că schema este disponibil, u pot desena şi construi propria ur. U trebuie doar să cumpere PIC18F2550 care are firmware-ul în ea. U poate cere wizpic pentru mai multe detalii, ca el este o deţine.

cineva ştie tot ce PIC18F2550 costurile (cu the.hex) de GTP-USB PLUS? Stie cineva cum să rezolve problema pe care acest lucru se întâmplă CU GTP-USB LITE? Simplicio

Simplicio Aţi încercat să de e-mail Sisco şi să ceară sfatul lui, chiar dacă e acasă construit el poate ajuta în continuare vă, El ma ajutat în trecut, el este un om bun, are pentru problema ta ar fi destul de greu de spus care-i problema ta este în afară de verificarea VPP, tensiunea de alimentare în timp ce acesta este de programare, vrei să program de wiht ZIF socket sau modul de ICSP? verifica pentru rosturi uscate, doides, tranzistori şi MKE PAC-vă că acestea sunt corecte, altele decât că este inpossible să spun Pentru mai multe informaţii puteţi accesa aici = http://www.winpic800.com/index.php?option=com_content&task blogcategory & id = 19 & Itemid = 88 Nu se pot obţine schematică nici mai mult şi nu cred că puteţi cumpăra PIC mai exact programator complet, dar merita banii Trimite-i un e-mail si intreaba cum poti cumpara poza wizpic pe propria sa

Costul pentru un GTB-USB este 66euro si un adaptor ZIF pentru un alt 33euro. Eu cred că puteţi cumpăra un programator Willem de 1/2 din cost şi încă să fie capabil de a programa toate tipurile de PIC, AVR şi dispozitive.

dinţi que revisar si TUS puertos USB fiul abiertos en algunos casos es por los puertos USB .. intenta colocar UNA Tarjeta PCI de puertos USB ... si nu utliza la versiunea winpic800 3.55g Que esta mas depurada .. ESTA versiunea solo funcionan en Windows XP, Windows Vista EN AHI que darles criterios de administrador

pot sa-mi dea cineva codul hex pentru gtp_usb_lite sau gtp_usb_plus?

[Quote = wakaka] GTP USB plus, nu este versiunea gratuită, şi i Dun oricine va încărca fişierul hex pentru u. Am facut un fel de probleme de aceeaşi experienţă ultima dată. Prog-mi capacitatea de a detecta 877A, dar va da eroare în timpul jumătate a descărca programul. Am schimba tranzistorul BC547 şi 2 condensatoare, atunci funcţionează frumos. Dar eu am mai încerca, înainte de programarea 18F452, dar i se poate spune u funcţionează bine cu 18F2550. [/Quote]

hi, m-am confruntat, de asemenea, aceeaşi problemă în cazul în care mi GTP-USB Lite nu funcţionează atunci când am încercat să programaţi PIC mea. Tocmai am aflat că GTP-USB Lite poate fi utilizat numai cu computere care folosesc alt procesor decât AMD.

Trageţi-l afară şi de a construi o PICkit2 loc.

[Quote = blueroomelectronics] Trageţi-l afară şi de a construi o PICkit2 loc [/quote] Ai dreptate,. PICkit2 este mai bună decât GTP + o sută de ori

Mi Junebug (PICkit2) schematică mare de lucrări. Este scris în manualul de asamblare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back