Fix Aritmetica litera

S

sheikh

Guest
Buna ziua Buna Vreau să folosesc unele operațiuni aritmetice, cum ar fi (+, _, *) în designul meu. Design-ul este punct fix. Ar putea, te rog, spune-mi, Dacă am folosi (+, _, *) simboluri din codul meu VHDL, este sintetiza corect sau nu? Sau am nevoie pentru a proiecta unități (n_bit sumator complet, de exemplu), apoi scrie codul structural. (Consideră că este că, eu nu începe să codificare, pentru că eu nu sunt sigur despre adevărata cale) Salutari Mostafa

[COLOR = "# FF0000"] + - * [/COLOR] sunt synthesizable - performanță între un dispozitiv la altul va varia din cauza punerii în aplicare efective a instrumentului de sinteză, arhitectura diferita si disponibile "dure", componentele logice pe siliciu mor ... Divizia toate acestea, este synthesizable pentru constantele și 2 ^ n numere doar ... va trebui sa construit logica ta, dacă vrei să faci diviziuni

Multumesc Dragi shaiko putea, te rog, spune-mi ce este mai bine pentru un design? 1_ folosesc codare structurale. Simboluri utilizând 2_ (Adică, folosind "+", în loc de o unitate de sumator) Multumesc in avans Mostafa

Excepția cazului în care vi se cere să utilizați componentele specifice logice care pot fi inaccesibile cu operatorii regulate aritmetice - Nu văd nici un punct pentru a utiliza codare structurale. [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR] Chiar mai mult, VHDL vă oferă un instrument de mare (funcții), pentru a pune în aplicare orice logica pură combinatorie, fără rezultate de codificare structurale.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back