fiind proiecte

W

wajahat

Guest
HI toată lumea de pe acest plant.I sunt un student undergradute şi studiază în prezent în 7a semester.ITs final semestru meu şi eu sunt încă în căutarea unui genial ideea mea de grad project.Mates eu sunt în criză de timp dată. Te rog ajuta-ma cu asta sau altfel va sufla-mi creierii.
Vă rugăm să vină cu câteva innotative idee, până când sa late.Any prea am idee despre telecom.I nu se tem de lucru hard.Please ajută-mă cu ideea marsh.I sunt în aşteptare pentru response.thanks pozitiv.

hiye,

Eu sunt în prezent, face un convertor Boost şi sistemul său de control pentru meu proiect.sperăm că vă ajută.

cu respect,

Jeffrey

Sunt gratefgul pentru tine. bolnav realiy fi recunoscător dacă aţi putea să-mi dai ceva abstract.
THANKS

wajahat,

un impuls Convertor este un comutator Mod de alimentare cu energie (Nu sunt sigur dacă ştiţi despre el) în cazul în care este nevoie de o mai mică de tensiune de intrare şi ieşire oferă o mai mare tensiune.de ex.Vin = 5V şi Vout = 10V.Acest lucru se realizează prin trecerea de inductor şi dezactiva.u mai vrei sa faci ceva de căutare pe Google de pe SMPS.u vor intelege mai multe.dar mai ales dacă sunt de proiectare pentru un impuls convertor, va design sistemul său de control, de asemenea., care este ...dacă vă spun de la Vin picături, 5V la 3V ...vout
dvs. nu vor fi afectate.Acest lucru se realizează prin controlul datoria ciclu de PWM.

cu respect,
Jeffrey

Îmi
pare rău omule, eu chiar nu sunt de acord cu persoanele care solicită despre idei pentru proiectele lor ....dacă nu pot avea nici o idee despre ce sa faci pentru ceea ce a servit toate
dvs. de instruire?i-ar sfatul dumneavoastră: Uită-te în jur şi să aflaţi de ce oamenii au nevoie (sigur lucruri despre electronică), cred că acest lucru nu poate fi învăţat cu adevărat în universitate.
Dacă vreodată fantasticated în mintea ta care arborează obiecte, roboţi, luptele cu laser etc aţi putea găsi o idee pentru care de asemenea ....Ştiu din experienţă şi i-am maximă.cu respect

maXer

Multumesc mult Jeff i place spiritul tău. Sunt recunoscător pentru tine.

Student OK?
Apoi, nu cu adevărat necesar pentru a face ceva complet nou, vă sugerez să încep să lucrez la un domeniu si de a invata si de a invata si apoi, la nivel de absolvent a putea dezvolta unele lucruri noi.
De acum, să facă nişte cercetări şi să facă unele idei noi despre ceea ce se poate face.

Exemplu: modemuri ADSL este interesant
De linii electrice de comunicaţii
si chiar poti sa te duci fără fir, faci unele cercetare pe Digital receptoare radio, Software-ul Radio, RF MEMs de utilizare în sistemele de comunicaţii, Super desfăşurarea ADCs ....Există o mulţime,
Chiar mai mult,
Poti sa pleci de pe multimedia,
Compresie video, audio de procesare şi de compresie şi aşa ....Aceste domenii sunt foarte interesante.
Succes.

(Desigur,
sunt complet de acord, uită-te în jur şi să vedem ce alţii nevoie. Aceasta este cea mai buna sursa de idei)

Sunt de acord cu ideea, dar uita-te in jur toată lumea vorbeşte de hi-tech material.I sunt în mod evident, un student şi i dont stiu prea multe despre acest hi-tech stuff.I Încerc.
Ei bine MAMI Multumesc mult. Iti apreciez gesture.Take grijă.

wajahat omul meu tu pari a fi confundată cu atât de multe opţiuni availabe pentru tine.decide cu privire la doar un singur lucru şi pentru a scoate de pe ea.Thats toate ican spune ............

Nimic nu este imposibil în această lume, să încercaţi întotdeauna pentru cel mai bun!

pls vizita www.geocities.com / deb_mallik / cpld sau contactati-ma la deb_mallik (at) yahoo.com

SalutDigital watermarking - Matlab - Proiect-Încărcat lahttp://edaboard.com/ftopic164892.htmlAcest proiect este testat şi, practic, este de lucru bine.

Download it!Cu respect,
Vishwa

şi i se va alătura 7a sem foarte curând, deşi ne-a Fac floated unele subiect speranţă u pot gasi ceva util pentru tine
1.Design din RF a Comitetului de link-uri
2.VLSI punerea în aplicare a Fuzzy Logic Controller
Despăgubiri 3.Motion folosind wavelets bazat video de codificare
4.DSP bazate pe design H.264/AVC decodor *
Modelarea 5.MIMO canal *
6.Text la Speech Converter pentru indian Limba
7.Speech Enhancement
8.Speaker Recunoaşterea
9.Techniques pentru Digital Image criminalistica
10.Speech acţionat comuta #
11.Un wavelet Network metoda de control pentru Disk Drive
12.Planar Antene pentru Wireless CommunicationsAm citit şi unele Simulare Rezultate, Matlab coduri pentru subiecte *

şi unul de meu frnd au făcut credibile muncă în #

în total, 33 proiecte sunt acolo am menţionat doar o few.It ar fi mai bine dacă Puteţi specifica domeniul
dvs. de interes

salut
sidra aici .... actully Nu te pot ajuta mult ua im ... ca la mine in saselea semestru de telecomunicaţii engg .... deci ur mai experimentati decat mine .... Dar nu pot spune că atleast u ar trebui să aleagă yr legate de proiect GSM, GPRS, CDMA sau ca aceste technologieies sunt în acest moment ... oricum ... ce faci u alege să-mi spuneţi ... thx .... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

Voi fi realiy recunoscător dacă aţi putea să-mi dai ceva abstract

Im de asemenea, lucrează la o serie de proiecte.Încercaţi să mă gândesc la sometihing ca o masina automata de licenţă farfurie numărul recognizer.
Etc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back