ferita transformator de design detaliu

V

vidya.m

Guest
ar putea pls u mi ofere detalii cu privire la miez de ferită de proiectare transformator utilizate în Convertor flyback

Fiecare companie fiecare brand, fiecare model va avea detaliile sale proprii de lichidare. Orice mijloace, puteți încerca acest vânt 30 rotații de 20 SWG .... pe viraje primare și 1000 din 33 SWG pe secundar. Thaz-l ... Noroc: D: D

[Quote = vidya.m] ar putea pls u mi ofere detalii cu privire la miez de ferită de proiectare transformator utilizate în Convertor flyback [/quote] Trebuie să fie specifice despre AC / DC, putere și tensiune in / out. Keith

Dacă nu știi ce faci you'r, am recomandăm * nu * face ceea ce "pranam77", a spus.

va trebui să furnizeze volt de intrare, ieșire V, curent de ieșire, precum și frecvența de lucru pentru a proiecta un transformator

Hi vidya.m, Data pls "Design PI Expert Software" _ puteți calcula foarte bine ferita transformatoare ta cu el :) ... Sa descărcat gratuit. w * w.powerint.com / proiectare-suport / pi-expert-design-software de K.

[Quote = bubulescu] Dacă nu știți ce you'r faci, eu nu recomand * face ceea ce "pranam77", a spus [/quote]. Adevărat! Vei trăi mai mult! Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back