explica zero padding în OFDM

Aya2002 a scris:

Max communication_engineer,suntem frecvenţa de lucru în domeniu nu în timp de domeniu atât de concediu de casual şi non casual deoparte.

codul de timp: Adică în Matlab cod proiectare timp.

acum, ne asteapta semnalul pentru a fi generate de IFFT bloc şi apoi am făcut ceea ce avem nevoie.deci nu este nevoie de a trata ca un casual sau nu un casual.

speranţă este cleare

communication_engineer a scris:
ne asteapta semnalul pentru a fi generate de IFFT bloc şi apoi am făcut ceea ce avem nevoie.deci nu este nevoie de a trata ca un casual sau nu un casual.

Nu este posibil pentru a genera non-cauzalitate semnal.

communication_engineer a scris:
"Dacă am ceva de copie de la sfârşitul (viitoare) la începutul (actual),
este necesar viitoare cunoaştere a ceea ce ar fi semnalul de la sfârşitul."semnalul thet vine la sfârşitul este întârziată semnal de viitor, nu în valoare de semnal.
De asemenea, există întotdeauna prelucrare timp întârziere în LTI sistem.aşa cum o ştim IFFT bloc (paralel bloc) este liniar de prelucrare. (vom folosind tampon) defintely nu va fi de grup şi de fază întârziere.

În Matlab vom folosi array prelucrare.în cazul în care vom calcula tot semnal de valori şi doar apoi vom face ciclic prefix.

Happy învăţare.

Multumesc rramya, întotdeauna bine să cunoşti pe cineva care vă poate ajuta să

Max comunicare inginer,
Îmi place mai mult pentru a adăuga punctul reg utilizarea non-cauzalitate semnale.

Cauzalitate proprietate nu este utilizat în aplicaţii, în care nu este variabilă indepent timp.

El este adesea utilizat în cazul în care procesisng de date care sunt deja înregistrate,
în special în discurs, meteorologice, stocul de analiză a pieţei.Aici sunt de nici un mijloc constrâns
de cauzalitate de prelucrareHappy Learning

Salut prieteni,

mulţumesc foarte mult,

Vreau să înceapă în digital communicatios.Pot avea o recomanda?

mulţumesc

începe învăţarea de la carte de comunicare digitala de bernaud sklar.care este cea mai bună carte de toateHappy învăţare

Sisteme de comunicatii
Cu Solutions Manual de suportat de către Matlab Codul
4a Eddition
-------------------------------------------------- -----------
Modern Analoge si digital Communications_Systems
de: BP Lathi
-------------------------------------------------- -----

există şi multe altele.Doar decide dumneavoastră direcţie la prima!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back