P
pastro
Guest
Bună tuturor, am 10 de date locale, toate nodurile de colectare a răspândit o distanţă de 20ft de la un singur controler USB 2.0 de bord. La formarea de o condiţie de declanşare la nivel mondial, trebuie să umple un FIFO pe placa controler cu 31 de cuvinte (16 biţi = 1 cuvânt) de date din fiecare din cele 10 noduri într-un timp mai mic de 50us. În acest moment, nu există nici o FPGA / microcontroler pentru a citi aceste noduri - doar 10 noduri cu ADC pe 16 biţi interfaţă de restul lumii printr-un bus 16 pini de date, plus 26 de adrese / linii de control pentru a alege care ADC la citire . Am confruntat cu mai multe opţiuni, dar o mare am blocat pe acum este după cum urmează: având în vedere combinaţia de a constrângerilor de timp strânse, precum şi pe distanţe lungi, există o problemă cu execută o foarte largă (de exemplu, un autobuz cu 50 de pini , astfel încât 100 dirijor) LVDS cablu panglică, la o rată de 6MHz pe o distanţă de 20ft? Numărul mare de conductori nu este cu adevărat o problemă. Sunt pur şi simplu întrebat dacă ar fi să pună în aplicare un astfel de sistem de 100 conductor paralel LVDS, ar putea să se ocupe de o rată de 6MHz pe o distanţă de 20ft, sau ar fi asediat de probleme EMI? A incercat cineva vreodata o astfel de metri înainte de succes? Ce fel de EMI de mediu ai fost când aţi făcut-o? Cealaltă opţiune este de a serializa autobuz, dar înseamnă că funcţionează la viteze mai mari şi adăugarea de complexitatea şi puterea de a sistemului de ...