Este acest circuit este de lucru ceea ce am nevoie

D

dadili

Guest
Am nevoie de circuit pentru un clopot electronic. Apăsarea unui buton creează impuls, care provoacă un sunet la difuzor. Atunci când apăsaţi un buton, se generează o frecvenţă de bază (1 kHz) în impulsuri. Timp de pauza a impulsului scade proporţional cu o lungime de durată cât timp butonul este apăsat. http://i.imgur.com/Hb2g8.jpg

Circuit arata bine pentru jumătate de ciclu pozitiv al semnalului de intrare AC Dar, ceea ce, dacă este apăsat butonul pentru jumătate de ciclu negativ .... Ai nevoie pentru a obţine replica de acelaşi circuit de mai jos pentru jumătate de ciclu negativ Încercaţi să utilizeze conceptul de redresor cu diode Două

Eu nu văd, cum oscilatorul va începe vreodată. Acesta este dor de un mijloc de Ic limitarea curentului pentru T1. Redresor jumătate de undă va fi bun cu o valoare suficient de C1, deşi plin de undă dă undă mai puţin şi, astfel, un sunet mai clar.

uita-l, ca nimeni nu poate împinge pentru o perioadă egală cu jumătate din perioada de 25ms. conceptul de errakeshpillai apare teoretic. dar avem nevoie să mai ia în considerare faptul că, după injectare este eliberat, dacă ar fi frecventa forma conica jos. depinde mai mult de valoarea de capacul filtrului.

Datorită FVM, încercaţi acest element modificat, ar trebui să aibă pentru a selecta valori

Am sugerează o uşoară modificare a circuitului R3 este o rezistenţă redusă, de exemplu, 1-5 K, R4 este rezistenta mare, eg100k la 1 Mohm şi doar nevoie pentru a începe oscilator.

Sunt griji despre AC 230V. ar face ca unele probleme? FVM, acum ar trebui să funcţioneze la fel ca şi cum am descris acolo?

eu griji cu privire la AC 230V. ar face ca unele probleme?
Depinde. Un clopot usa tipic foloseste un transformator de clopot, aşa Apasă soneria de la intrare este operat cu siguranţă de joasă tensiune în plus. Aceasta este o opţiune pentru un circuit de dumneavoastră, de asemenea.

în scopul pentru care se aplică testul DC 6V de la un zid de cărămidă sau adopter.and au doar o dioda si condensator electrolitic. au mutat comutatorul de la punctul de intrare DC. Diodă de protecţie ajută inversă, şi condensator retur oscilator de semnal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back