Electronic Warfare

Ar putea cineva posta această carte, vă rugăm să?
" by David Adamy

"EW 101: O primă Curs de Electronic Warfare"
de David Adamy

Thanks in advance

Cred că veţi găsi acest special, până la punctul:

h ** p: / / www.vectorsite.net / ttwiz.html

S-ar putea dori, de asemenea, să te uiţi în Asociaţia de Old Crows:

W * w.crows.org

(Într-adevăr, faptul că este o glumă. Vezi dacă poţi da seama de ce sunt numiţi "Crows" şi ceea ce este Ordinul Worm verzi şi ceea ce este faptul că face referire la?)

M-am dus pentru o carte intitulata "Expertul de război", sau poate că a fost "Bătălia Grinzi"?Nu-mi amintesc exact, dar cu toate acestea, am gasit-o destul de interesant ca acesta este descris campania electronice de război care au mers pe între Marea Britanie şi Germania în timpul al doilea război mondial.Este bine în valoare de localizare şi de lectură.Am găsit o carte de pe Amazon de către RV Jones (Expertul de război), care arată ca carte care-mi amintesc, dar nu sunt sigur.Acesta este stabilit în interval de timp corect şi, probabil, este una.Aşa cum îmi amintesc a fost un show TV despre aceeaşi poveste, Războiul secret: Bătălia de la Grinzi / Pentru a se vedea, de o sută de Miles (Vol. 1) de William Woolman (caseta VHS - 1988).Din nou, eu nu ma sigur că asta este ceea ce am văzut, dar se pare probabil.

S-ar putea găsi, de asemenea Weasels Wild (Războiul din Vietnam de epocă) interesante.

Nu a fost o întrebare despre ECCM.ECM (Electronic Măsuri Counter) sunt proceduri şi dispozitivele destinate pentru a contracara şi învinge duşmanul măsurile de electronice de război.ECCM sunt electronice Counter Măsuri de combatere a contracara ECM.Există, probabil, sunt chiar ECCCM de a contracara din nou .............( ECCM Glumeam)

Ar putea cineva posta această carte, vă rugăm să?

"EW 101: O primă Curs de Electronic Warfare" de David Adamy

Te rog să mă ajute cineva cu ea!SOS SOS SOS SOS ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back