Electronic Warfare

S

snmeciut

Guest
după RADAR inventie moduri de a atacurilor RADAR dezvoltate.

aceasta este moduri de război electrnic.

acestei metode constau în: RGPO, VGPO, DRFM, Jammer că plasate pe airpalne sau airpale scort RADAR care nu a putut detecta avion atât de uşor şi este de apărare de avioane sau arme.ati lucrat pe acest sisteme.

Profund implicat în măsură de sprijin electronice şi electronice Măsuri Counter.Şi tu?

prin satelit, a scris:

Profund implicat în măsură de sprijin electronice şi electronice Măsuri Counter.
Şi tu?

orikfa a scris:prin satelit, a scris:

Profund implicat în măsură de sprijin electronice şi electronice Măsuri Counter.
Şi tu?

djalli a scris:eek:rikfa a scris:prin satelit, a scris:

Şi tu?

Am cercetat în acest domeniu, timp de aproximativ cinci ani, de fapt modalităţi de EW-aţi menţionat este moduri trişor de electronice, dar modul cel mai util de EW este Jammer de zgomot, uneori este numită Jammer asuprite!
EW include două fata de important, EA şi reconssiance electronice, dacă doriţi să decidă să atace duşmanul tău, aşa că ar trebui să
ştiu Frecvenţemetri lucrătoare de la radar a inamicului, şi, de asemenea, trebuie să ştiţi de poziţie, în cazul în care nu aveţi posibilitatea să cunoaşteţi aceste informaţii, nu aveţi posibilitatea să atace eficienta inamic, pentru că aţi atac la început şi nu pot prost inamic, atunci va expune-te!
atât de mult pentru această perioadă

Dragi prieteni,

multe dintre cărţile de pe electronice Warfare au fost publicate de Artech-House, dar nu sunt disponibile ca e-book.

Eu cred că cele mai multe carte introductivă este unul dintre Filippo Neri, a ajuns la ediţia a doua.

Cu toate acestea, am nişte raport unclussified şi teza în format electronic şi eu bun venit ideea de a de partajare a materialului.

Eu încep cu o teză referitoare la efectul de bruiaj pe radare.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Prin satelit,

Ai rapoarte pe Digital Radio Frequency Amintiri (DRFMs)?

Mulţumesc

Un capitol eşantion de carte Neri, Introducere în Electronic Defense Systems, Second Edition, este disponibil pe site-ul Artech House.

http://www.artechhouse.com/Default.asp?Frame=Book.asp&Book=1-58053-179-2

DRFM este simplu, teoria este simplu, doar inginer este destul de complex, deoarece Lo şi ADC, DAC este destul de strigent

Bună tuturor,
Modul în care un pasiv RADAR Seeker funcţionează?orice doc despre care mă poate ajuta foarte mult.

Thanks in advance.
KMPA

springf2000 a scris:

DRFM este simplu, teoria este simplu, doar inginer este destul de complex, deoarece Lo şi ADC, DAC este destul de strigent

snmeciut,

tu originea acestui subiect şi nu a răspuns.
Ai orice material de a împărtăşi cu privire la tehnicile enumerate tine?

Poate cineva sa dea informatii despre contra-măsuri de contracarare (ECCM)?

Abot carte EW:
deoarece aceasta este subiect despre militare, în cazul în care Y au proiectului cu privire la DRFM, vă rugăm să contactaţi-mă, eu nu pot spune orice cuvinte despre această tehnologie acolo sincer!

Dragi prieteni,

N-am mai găsit cartea

Edward J. Chrzanowski
Active Radar Contra electronice (Artech House Radar Biblioteca)
Distribuitor: Artech House Publishers; (1 ianuarie, 1990)
ISBN: 0890062900

Mă puteţi ajuta?

Uită-te la www.rfcafe.com, există unele se leagă de Mugu punct, o bază americană specializata in Electronic Warfare.

Mandi

Dragi fant,

poate veţi furniza legătură directă,
Cafe RF a Mach atât de semnificativ şi link-ul pe care nu am fost în stare să-l găsiţi.

aveţi vreo informatii despre design Jammer, în general ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back