Documentarea DSP conducta?

M

mrflibble

Guest
Ce părere aveţi de persoane DSP utiliza pentru a vă documenta conducte de mult-prea-lungi şi complexe DSP? Când aveţi mai multe etape de multiplicatori, extinderi, acumulatori şi fleacuri ... Ce instrumente folositi pentru a urmări acest lucru? În cazul în care răspunsul este "Visio" există orice stencil specifice necesare, care nu a venit cu instalare de bază Visio? Vă mulţumim!

Sincer, eu folosesc de obicei comentarii în cod. Cea mai mare problema cu orice metoda este staleness. De exemplu, dacă faci un desen Visio oficial, acesta va fi din data dupa rev 1.1. Acelaşi lucru este valabil pentru orice comentarii în HDL, dar că este cel puţin mai uşor pentru a vedea atunci când se modifică codul. un editor de text bun face ASCII-mese usor pentru a desena.

Sunteţi exact despre dreptul de staleness. Ca pentru orice persoană decentă tehnic, documentaţia este lucrul meu favorit! Deci, pentru a preveni staleness documentaţia, cel mai bun mod am gasit este de a face întreţinerea documentaţia prag mai scăzut posibil. Adăugarea de comentarii la HDL este o modalitate destul de buna. Totuşi, pentru o conductă de mai multe etape, arta ASCII devine greu pentru a menţine. Să presupunem că trebuie să se mute la un acumulator de altă parte, în conducta, care este destul de un pic de editare de arta ASCII. Deci, în ceea ce mă priveşte această metodă este în afara. Sau poate nu inseamna arta ascii, dar înseamnă că am menţine doar de formula pentru fiecare etapă în comentariu HDL? Dacă da, care este exact ceea ce fac acum. Dar mi se pare că 1 poza listă într-adevăr, ajută la înţelegerea a ceea ce se întâmplă. Eu nu pot obţine că de la o linie lungă de expresii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back