Dinam pentru a încărca acumulatorul AA circuitul?

A

A-E-I-Owned-You

Guest
Aş dori să fie capabil de a percepe o baterie AA NiMH cu un dinam manivela. Am având probleme în a găsi ceva util, aşa că am venit la acest forum pentru ajutor! Sperăm că voi mă poate duce în direcţia corectă. Multumesc anticipat! 2-3 amperi este scopul meu general, de felul.

O sugestie i se poate gândi este mecanismul a'hand cranked "în căutare de radio Philips cu radio şi fac mulţi chinezi, de asemenea, există. Google pentru mana de radio cotite ". vei primi mult şi cumpăra una scoate mecanismul şi începe DIY ... puteţi takeout mecanismul de cranking şi încercaţi să-l folosească. Eu nu am venit de pe orice detaliu pe care până în prezent. astfel încât să măsoare tensiunea şi ajusta în consecinţă. şi cerinţele de apelurile pentru o putere de 3 la 4W generat o.

Pentru o performanţă bună şi viaţă lungă, celulele NiMH nevoie de o tensiune de bine reglementată dintr-o sursă de încărcare. Un generator de manivela de obicei, are o tensiune mai largă, care nu pot fi aplicate direct de la baterie sensibile, cum ar. Mi-ar găsi un încărcător comercial, măsurarea tensiunii tipic pe baterie încărcată. Apoi, verificaţi tensiunea de la AC DC redresor. Între intrare şi de ieşire DC DC la o baterie încărcată, există, de obicei, este un regulator de tensiune. Astfel de reglementare poate fi un rezistor cu o Zener, sau un circuit integrat. În cazul în care tensiunea de intrare DC la regulatorul de mai sus este similar cu ceea ce generator manivela generează, se poate conecta la încărcător. În caz contrar, ar trebui să proiecteze un regulator de tensiune la caietul de sarcini baterii, sau, eventual, generator de dvs. înapoi pedalier pentru a obţine o tensiune de potrivire.

Am luat deja un mecanism cu manivelă dintr-o lanterna. Am de gând să găsească un loc pentru a cumpara doar cu motor si manie ca o unitate cu unelte de undeva mai târziu. Sunt încercarea de a obţine dinam pentru a reincarca bateria. Ştiu că va trebui să reglementeze în puterea bateriei NiMH mea, dar eu nu ştiu cum să facă asta, în cel puţin. Eu voi citi peste ceea ce a fost postat aici şi să văd dacă pot face ceva de lucru. Are cineva orice link-uri care mă vor indica în direcţia corectă, cu obtinerea de manivela pentru a reîncărca bateria? :)

Cred că ceea ce am încercat să fac în cele din urmă, este dau seama ce am nevoie să fac GENERAL pentru a reincarca o baterie NiMH cu un dinam manivela. Sunt deschis la orice şi de toate sugestiile pentru a realiza că, inclusiv un dinam nou şi lucruri. Una am fost doar pentru a testa teoria. Acum vreau să-l facă tot din nou cu piese noi, astfel încât pot manie Dynamo şi de a lua un fel de încărcare a bateriei fel de ieftina ca posibil. Presupun că am nevoie de un fel de circuit între Dinamo şi bateria, doar nici o idee despre ceea ce ar fi nevoie. De asemenea, dinamuri pune din valoarea aleatoare de amperi şi alte chestii, deci am nevoie să ştiu ce ar trebui să caute atunci când cumpăr unul nou, aşa că am putea atinge obiectivul meu de reîncărcare o baterie AA.

Mai ieftin mod de tarifare a accidentat NiMH a fost realizat prin crearea unei celule voltaice scufundă o tijă de carbon / cupru tijă într-o soluţie acidă / ser fiziologic şi care provin 1.5VDC bornele.. Doar lasa de ceva timp, se amesteca, si de celule AA gratuit .

dacă aţi primit deja mecanismul de Dyno, sunteţi pe cale de a ajunge la obiectivul dvs.. au un voltmetru conectat la ieşire dinam. doar manivela. incepand de la lichidare lent la rapid. nota gama de tensiune de variaţie. atunci aveţi posibilitatea să proiectaţi un control de încărcător. de asemenea, încercaţi pentru a măsura curentul livrat de către Dinamo într-o expt separat prin conectarea unui resisitor adecvat.

Eu nu pot face celula pe care aţi descrie vimalkhanna ca urmare a proiectului, în minte. Există mai multe tipuri de rezistoare, dreapta? Care ar trebui să încercaţi? Eu de fapt, nu a fost capabil sa dinamul să producă rezultate pe multimetru, dar alte teste arată că există un fel de putere care ies din ea ca se aprinde becurile destul de luminoase. Deci, ce tip de rezistor este prima mea întrebare, şi a doua mea este, cum de a testa dinam cu multimetrul meu (la fel ca în care setare) şi ultima, ce punct caut pentru un salt de pe punct de control pentru încărcător?

pune multimetrul în intervalul 20volt ac. da de ieşire de Dyno de la terminale com şi v. măsura de ieşire.

Am modelul de mai jos şi nu pare să aibă o setare 20volt ac, deşi poate că am lipseşte? De asemenea, Dinamo meu are 3 fire rosii care ies din ea. Ar trebui să mă macină de pe un teren cunoscut şi se aplică doar de plumb pozitiv la 3 fire rosii? Hands-Free [/url]

Când rotiţi comutatorul pentru sensul acelor de ceasornic de la "off" poziţia primul este gama de curent alternativ de tensiune. pune-l într-una din cele două game. trei fire rosii provin din Dyno? Cred că se referă Dyno cu iluminare circuitele conectate. nu se poate vedea de ce trei fire rosu?

HI, Cel mai bun este pus într-o clipă de dinam de aici, aşa încât să vă putem sugera cu uşurinţă ceea ce aveţi nevoie.

Dinamo a venit de la o lanterna manivelă, da. Sunt încercarea de a găsi o locaţie on-line pentru a cumpăra o manivelă dinam care nu este parte dintr-o lanternă, dar numai unitatea în sine. În acest fel, pot obţine piesele de care am nevoie să fac ceea ce am nevoie. Orice idei de a găsi doar în cazul în care motorul şi manie, fără a fi într-o lanternă? Aici este o imagine a mecanismului de manivela în incintă proiect am folosit. Am luat, de asemenea, fotografii ale bateriei şi circuite, care a venit cu restul de lanterna. Bateria este un leu 3.6V, cu numărul de model: LIR2450. Acesta nu va face ceea ce vreau, dar poate arata bateria, care a fost iniţial folosit vă poate ajuta să mă ajute! :)

vazut fotografiile. sunt firele de culoare roşie merge la cele trei pini la o cutie neagră se arată în photo5? puteţi urmări circuitul de la PCB?

Cele trei fire roşii merge la (cred) un grup de tranzistori. Ele sunt pe partea stângă, în centrul de bord, în toate acele poze. Nu vrei doar o imagine de dedesubt a consiliului sau de ceva?

Mă refer la circuitul de urmărit de la bord. în loc să se conecteze mai bine un voltmetru la două terminale de trei ani şi carnk şi notaţi citirea de tensiune. în acest fel, puteţi merge ahed cu cerinţele dumneavoastră. te poate marca doar fiecare terminal şi să ia oricare două din trei şi va avea 3 seturi. measue.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back