Digital highvoltage distribuitor

Nu este clar de fapt, ceea ce vă cere. Principiul de bobine de aprindere individuale de condus este destul de clar şi utilizate pe scară largă în maşini recente, cred. Detaliile schitate de circuit sunt destul de dubioase, care implică polaritate IGBT greşit, tensiune de alimentare necorespunzătoare, nu poarta unitate operaţională. Practic, în prezent IGBT cu aprindere prin soluţii implică o tensiune de 12V de alimentare primară şi comune IGBT de configurare emitor, se vedea o schema principal dintr-o broşură cerere de automobile fairchildsemi.

Ştiu spec. IGBT 430V, dar spune că este nevoie de tensiune mult mai mare pentru a genera o scânteie - aprox. 10000 V. Tu, care generează tensiune înaltă cu un transformator de step-up, după cum se arată în schema de FVM. Inductanţă de scurgere poate provoca unele flyback de tensiune pe partea de primar, astfel IGBT trebuie să reziste unor varfuri de înaltă tensiune, 430V, prin urmare, Spec. Poate se poate de reabilitare a unui sistem de piaţa pieselor de schimb de aprindere fără rost?

FVM: Wow, care a fost cuvintele dure pe circuitul meu frumos: DI-au schimbat circuitul de schema. ce crezi acum, atunci? snafflekid: bobina este condus cu 530 sistem de aprindere de tensiune MSD, singurul lucru care circut mea nu este punct de scanteie la cilindrul dreapta, MSD nu momentul când scânteia ar trebui să vină. http://www.pixbox.se/pic_show_id26362451.html

Nu am putut vedea, în cazul în care circuitul a fost conceput ca design-real sau o schema principiu numai. Deci, am vrut doar să subliniez la unele detalii, care părea incorect pentru mine. Am fost referindu-se la un circuit standard, de obicei în schimb, că se utilizează o alimentare de 12V şi funcţionează bobina de aprindere în modul flyback. Aceasta este echivalentă cu o operaţiune mecanică tradiţională de aprindere cronometre. La deschiderea de contact, o tensiune de mai multe flyback 100 V este prezent la comutator, fără o sursă de înaltă tensiune. Există, de asemenea, circuite, care activează bobina de aprindere în modul transmite de la o sursă de înaltă tensiune. Ele ar trebui să dea o aprindere prin scânteie mai puternică. Eu nu sunt conştienţi de folosirea lor în maşini recente, ştiu că au avut un timp de mare în 70 şi 80 de ani. Am înţeles că sistemul MSD este de acest tip. Cu toate acestea, unitatea poarta nu este operaţional în cicrcuit nou opinia mea. Tensiunea poarta trebuie să fie trimitere la emiţător IGBT şi să păstreze o au permis gama de + / -15, pentru a evita deteriorarea IGBT. Ai circuitul distruge imediat optocuplor şi IGBT. În plus, o poarta IGBT ar trebui să fie controlată de un şofer de impedanţă redusă pentru o performanţă de comutare adecvat.

FVM: Bine, aşa crezi că i se poate rezolva la poarta de referinţă emiţător cu 2 diods zener? Şi, de asemenea, ce tip de element nu credeţi că eu ar trebui să folosească în loc de optocuploare?

i se poate rezolva la poarta de referinţă emiţător cu 2 diods zener
? Nu am fost talkink despre zenerdiodes, dar o tensiune de alimentare corect la poarta. Zenerdiodes sunt folosite ca o protecţie suplimentară. IRGSL14C40LPBF are diode interne de protecţie, după cum relevă foaia de date. Nu am nici o sugestie special pentru un driver de poarta, se poate utiliza IC driver dedicat, şoferii asamblate din tranzistoare individuale, de asemenea, driverele optice izolate IGBT sunt disponibile. Nu vreau să încep un proiect, doar punctul de la unele probleme. PS: Eu văd, că IRGSL14C40LPBF are o capacitate de intrare destul de scăzut de aproximativ 0,5 nF. Deci, unitatea poarta hastn't de a furniza curenti mari. Dar cel puţin un fel de push-pull şofer ar trebui să fie furnizate.

FVM: Vă mulţumesc foarte mult pentru ajutor: D Acum, mă gândesc cum să aibă grijă de semnal de la sala-senzor, gândindu-se de unele comparator care citeşte de tensiune şi de a trimite un semnal digital de la microprocesor. nu oricine are orice altă idee:?:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back