difuzor magnet încărcător

Y

yugal

Guest
putea orice unul ajută-mă pentru a proiecta un încărcător magnet pentru 10 "la 18" difuzorului prin tensiunea de alimentare. Am nevoie de ea foarte mult. mulțumi tuturor. yugal

hi tpetar, multumesc pentru rapid reply.I gasit un circuit pentru încărcător mic magnet de putere. yugal [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR] [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR]

nu, nu rezolva problema am nevoie de incarcator mai mare 0.400-600V DC și 800-1000 amperi pentru a încărca magneți mai mari. yugal

Am făcut un electromagnet, în speranța că ar putea re-vitaliza magnetul într-o mișcare metru D'Arsonval (acesta a fost redus la suta mai multe). Am înfășurat o lungime lung de sârmă magnet în jurul valorii de o tijă de oțel. Am aplicat 12V baterie. Acesta a atras de mai multe amperi. Acesta a fost puternică, dar nu la fel de puternic ca acesta trebuia să fie. Daca este conectat mai mult de câteva secunde, a început să se încălzească. Nu ai nevoie de 800 Amperi. Și probabil că nu au nevoie de alimentare de putere. Chiar dacă utilizați alimentare AC, trebuie să-l treacă printr-o dioda evaluat pentru suma trece prin fir. Luați în considerare încercarea de acest experiment, deoarece presupune postarea dvs. le-ați obținut acces la magnet difuzor. (Dacă nu aveți acces, atunci va trebui să taie o gaură în centrul cupolei mai târziu veți lipici pe un capac de hârtie.). Atașați un magnet puternic pentru a slabi magnet existent. Cum ar fi un tip de neodim. Ar trebui să fie doar suficient de mic pentru a se potrivi în conul de voce. Pe diagrama:
81_1342723607.gif
Polii NS vor fi aditiv. Acesta va fi dificil de a manevra magnet nou polaritatea corectă și poziția corectă. Tu trebuie să fie atent pentru a preveni magnet de la sărituri din degetele. În cazul în care impactul de metal s-ar putea sparge. Tu nu vrei particulele intra in spatiul din jurul bobine de voce.

hi scuze pentru întârziere răspuns. Am nevoie de acest tip de echipament yugal

Bună ziua, nici reluarea de la orice unul. rog ajută-mă yugal

Ceea ce veți cere în nu foarte frecvente, de fapt, nu am auzit de ea înainte. Acesta nu va fi ușor pentru a obține o soluție în acest sens.

Toate magneți permanenți tehnice sunt "plătesc" (magnetizate) într-un mod similar. Spre deosebire de unele contribuții mai speculative, în acest thread, proiectarea unei unități de magnetizare va începe cu un calcul exact al circuitului magnetic, intensitatea câmpului este necesar și alimentare cu impulsuri de putere.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back