Diferenţa dintre tensiunea n-bine şi de mare n-bine

L

lin134340

Guest
Buna ziua, In layout design, dispozitiv de înaltă tensiune trebuie să fie generate de înaltă tensiune în bine. Vreau să ştiu ce este diferenţa dintre inalta tensiune-n bine şi o normală n-bine. Motivul pentru care am dori să ştiu care este ..... Într-un proiect, vom folosi tehnologia SMIC 0.18um. În RDC este regula, se arată că stratul de NV este n-bine pentru dispozitivul 3.3V/1.8V în timp ce stratul de NWH este HV-n bine. Atunci când a genera un dispozitiv de 5V, ar trebui să folosim NWH pentru ea. Dar greseala este ne trage atât NWH şi NV pentru ea (dispozitivul de 5V sunt înconjurate de atât NV şi NWH) Nu este nici o eroare RDC pentru ea, aşa că nu a verifica afară de greşeală.. Care este diferenţa dintre inalta tensiune-n bine şi o normală n-de bine aceste aspecte de eroare? Este o eroare critică?

High Voltage Nwell sunt, de obicei, mult mai profunde n mai apoi nWELL Normal, deci extensiile lor sunt mult mai larg.

Multumesc, dar eu sunt încă confuz despre o suprapunere NV şi NWH ce inseamna? Într-un alt mod de a cere, nu contează sau este permisă în cazul în NV şi NWH se suprapun?

... contează sau este permisă în cazul în NV şi NWH se suprapun
? concentrare dopajului suprafaţa unui NV este considerabil mai mare decât cea a unui NWH, prin urmare, tensiunea de defalcare a unei NV a substrat este mult mai mic decât pentru un NWH, eventual mai mic decât 5V. În plus, concentraţiile de dopaj de nwells se suprapun adăuga şi de a crea astfel o tensiune defalcare chiar mai mici. -> Pentru tranzistori 5V, utilizaţi numai NWH!

Afiseaza de cât de bine N-gadget şi N-bine câmp este raportat aici. Un model de bază, precum şi un model de propulsie au fost utilizate pentru a arata ambele tipuri de rezistenţe. Afişarea a fost încheiat folosind MATLAB 6.5 şi declaraţii matematice deduse din ştiinţă mecanism fizic. Certă afişarea unui rezistor câmp N-bine, care nu este cea mai mare parte gata în expresia expozitiv, a fost îndeplinit în porţii excelente. Consecinţele de modele diferite, relevante pentru felul speciale ale N-rezistente şi au fost în contrast şi de condiţiile de gestionare păstrează aceeaşi. Un sistem de reproducere de prezentare a circuitului de altfel a fost dedus.

De fapt, rezultatul testului este mult mai complexă. Oricum, acest lucru ajută foarte mult.

HV-n bine este utilizarea de inalta tensiune, normală n-bine se utilizează pentru joasă tensiune. De ce? Datorită LATCH UP ~~~V aceasta va provoca aparatul ars. În cuvântul scurt, de înaltă tensiune părtinire inversă în condiţii normale şi va provoca LATCH UP ", ceva de genul scurt-circuit", şi arde IC dumneavoastră. Puteţi afla mai multe despre blocare Up, atunci stii de ce se diferenţiază bine HV bine şi normal. Speranţele de ajutor ~ :)

părtinire de înaltă tensiune inversă în condiţii normale şi va provoca LATCH UP
De ce o mare tensiunea inversă este mult mai posibil de a provoca o broască sus?? OK, să presupunem că o face. Mult, n-HV de bine este posibil de a provoca câteva blocaţi până decât în ​​mod normal n-bine. DAR ..... În cazul în care concentraţia de dopaj de HV-n bine, este mai mic decat in mod normal n-bine, decât rezistenţa parazită a HV-n bine este mai mare decât cea a normală n-bine. Deci, n-HV de bine este mai mult posibil de a provoca zăvorul sus. ceea ce e în neregulă cu mine?

practic 12V/breakdown în condiţii normale n bine CMOS este suficient de bun pentru ars. De obicei acceptă numai 5V TTL sau alte tensiune mai mică. Pentru HV bine, este mai bine, cred, asa ca am mai da spatiu de difuzare. Astfel, este ar trebui să fie capabil să se ocupe în jurul valorii de 12V / defalcarea "concentrare doping a HV-n bine, este mai mic decat in mod normal n-bine" acest 1 Eu nu sunt sigur. Dar din moment ce este mai bine, cred canal (atunci când "pe"), poate merge chiar mai adânc, Astfel, canalul este mai mare rezistenţă mai mică şi mai puţină căldură disipată .. Ceva de genul asta. Speranţele de ajutor ~ :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back