Dialer telefon construit în jurul unui microcontroler

Z

Z80

Guest
Am nevoie pentru a face un dialer DTMF / puls, iar eu nu pot găsi chips-uri dedicate aici, aşa că eu sunt cu ajutorul unui microcontroler. Ceea ce vreau să ştiu este ceea ce sunt electronice pentru interfata un microcontroler la linia telefonică. Poate cineva sa ma ajute? Aş dori, de asemenea, să ştiu unde pot găsi o descriere de încredere cu privire la modul în care statele sunt semnalate pe linie de PSTN, şi toate detaliile necesare pentru a face un modem simplex de bază în jurul valorii de un UC. Repet, soluţii dedicate nu sunt o opţiune, din cauza avalability săraci de astfel de jetoane. Mulţumesc. PS: scuze pentru postul dublu, nu ştiam ce este secţiunea cea mai adecvată

Puteţi realiza o interfaţă linie foarte simplu, folosind Clare CPC5610 dispozitivul LITELINK, este o interfaţă complet circuit de linie, fără părţi mecanice, cum ar fi releu. Dino

Verificaţi transmiţător Zarlink lui DTMF / receptor http://www.zarlink.com şi încerca, de asemenea, pentru a căuta, de exemplu, după MT8880, există unele proiecte cu acest IC.

Lucru rău este că am de a utiliza apelarea puls. Ceea ce este recomandabil pentru ea, o? Opto-cuplor

Z80, Nu vrei face o apelare prin puls sau DTMFs? Dacă aveţi nevoie de apelare prin impulsuri, cu un circuit mic conectata la vase care consuma aproximativ 30mA şi un comutator care se deschid / oprire, puteţi obţine. Dacă doriţi să apelaţi de DTMFs apoi folosind HT1381. Acest IC este cel mai bun. În ceea ce priveşte

Bună Permiteţi-mi să vă dau ceva mai multe detalii. Eu trebuie să facă un fel de sistem de alarmă pentru proiectul meu de licenţă, că formează un anumit număr atunci când un senzor este declanşat, şi trimite un cod de identificare apelant. De asemenea, poate fi util pentru a face un receptor care sneds ID-ul apelantului şi alte params (timp de asteptare, etc) la un PC prin intermediul unor link-ul standard. Cred că acest lucru ar putea fi extins la un easuly simplex V32 modem. Cerinţele sunt: ​​1. Ea trebuie să fie construit în jurul valorii de un UC generic, prefferably un PIC, pentru că chips-uri dedicate să ofere soluţii de dificultate insuficiente. 2. Ea are de a utiliza apelarea puls, deoarece meu de telefon cu linie de origine este conectat analogic standard de centrală. Am putea folosi linia de cineva, dar e mai bine să rămânem cu a mea pentru testare (oamenii se sperie atunci cand vad gadget-uri conectate la echipamentul electronic de acasă). 3. Ea trebuie să aibă o minima de electronice analogice suplimentare legate de aceasta.

au o privire la aceste pagini: http://matthieu.benoit.free.fr/telcom.htm http://matthieu.benoit.free.fr/cidfr.htm [/ url ] [url] http://matthieu.benoit.free.fr/106.htm , etc. [Quote = Z80] Buna Permiteţi-mi să vă dau ceva mai multe detalii. Eu trebuie să facă un fel de sistem de alarmă pentru proiectul meu de licenţă, că formează un anumit număr atunci când un senzor este declanşat, şi trimite un cod de identificare apelant. De asemenea, poate fi util pentru a face un receptor care sneds ID-ul apelantului şi alte params (timp de asteptare, etc) la un PC prin intermediul unor link-ul standard. Cred că acest lucru ar putea fi extins la un easuly simplex V32 modem. Cerinţele sunt: ​​1. Ea trebuie să fie construit în jurul valorii de un UC generic, prefferably un PIC, pentru că chips-uri dedicate să ofere soluţii de dificultate insuficiente. 2. Ea are de a utiliza apelarea puls, deoarece meu de telefon cu linie de origine este conectat analogic standard de centrală. Am putea folosi linia de cineva, dar e mai bine să rămânem cu a mea pentru testare (oamenii se sperie atunci cand vad gadget-uri conectate la echipamentul electronic de acasă). 3. Ea trebuie să aibă o minima de electronice analogice suplimentare legate de aceasta [/quote].

Ne pare rau! Eu sunt confunda, HT1381 nu este un dialer. Am lucrat la trecut cu HT9200. Este foarte simplu de a conduce în ceea ce priveşte

HI cum pot detecta că am format numărul este ocupat şi reapelare, apoi l?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back