Despre Timequest analizor de distribuție

T

trupesh.vasoya

Guest
modul de utilizare a momentului analizor timequest instrument, vă rugăm să oricine poate-mi spui despre asta, orice metodă de usor sau de exemplu probei pentru că, eu nu pot înțelege cu privire la constrângerea folosit în ea rog ajută-mă .... Mulțumiri

Aici este tutorial simplu cred că te pot ajuta: Multumesc.

Multumesc hairo, ei într-adevăr utile pentru mine, dar problema mea reală este în stare pe care trebuie să stabilească acest constrânge în analizor calendarul timequest, precum și orice exemplu, în cazul în care nu reușesc instalator pentru a se potrivi de proiectare pe dispozitiv (FPGA) și trebuie să ne folosim timequest pentru setul pe care constrânge .. Așteptați răspunsul pozitiv .. Multumesc,

instalator nu pentru a se potrivi de proiectare pe dispozitiv (FPGA) și trebuie să ne folosim timequest pentru setul pe care constrânge
Cum este posibil să se utilizeze constrângeri de timp folosind timequest dacă proiectul nu încape pe un anumit dispozitiv? Eu nu înțeleg asta. În cazul în care un design care nu se potrivește pe un dispozitiv FPGA special, apoi ne-am schimba pur și simplu la un dispozitiv FPGA mai mare. Multumesc.

da ai dreptate, de fapt, am fost putin confuz, în acest subiect, astfel, în cele din urmă .... stiu despre analizor calendarul timequest. Multumesc pentru ajutor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back