Design Amplificator fotodiodă

U'll găsit unele note de aplicaţii @ Bu * rrBrown (Texa * S * În stuments) ... cel mai bun, / / ​​a

Dacă doriţi să citiţi ceva, aruncaţi o privire la aceasta: amplificatoare fotodiodă: op amper soluţii / Jerald G. Graeme. - New York [UA]: McGraw Hill, 1996

Pe 2001-08-13 14:59, JK a scris: Dacă doriţi să citiţi ceva, aruncaţi o privire la aceasta: amplificatoare fotodiodă: op amper soluţii / Jerald G. Graeme. - New York [UA]: McGraw Hill, 1996
Am cartea si este foarte mare, aproape complet, cu toate informaţiile pe care le puteţi obţine despre amplificatoare transimpedance. Nu aveţi nevoie de orice ajutor specific?

Am auzit despre carte. Dar problema este că va dura cel puţin o lună pentru mine pentru a obţine cartea de la McGraw-Hill, deoarece eu locuiesc in Japonia. Am încercat să dezvolte un senzor optic în care schimbările de intensitate optic va fi detectat de dioda fotografie. Deoarece curentul de fotodiodă este foarte mic am nevoie pentru a proiecta un curent de convertor de tensiune şi un amplificator pentru acest scop. Ştiu cum să fac asta (circuite), dar am nevoie să ştiu de parametri şi alte detalii cu privire la proiectarea unui amplificator de fotodiodă bun.

defini "mic" în ceea ce priveşte gama de curentului de intrare: na, pa ... ce SNR nu doriţi să obţineţi?

oh şi-3dB de frecvenţă ar putea fi utilă pentru a obţine o imagine de ansamblu a nevoilor tale ...

Pe 2001-08-14 13:26, hwswboy a scris: Uite TI această notă app: http://www.ti.com/sc/docs/psheets/abstract/apps/sboa061.htm
Un alt document foarte frumos pe această temă. Aruncati o privire la ea şi vă rugăm să ne spuneţi mai multe despre problema ta. Eşti de detectare reflectii sau lumină directe? Nu aveţi nevoie pentru a respinge lumina ambientală? Este sursa de lumină modulate? La frecvenţa adaposteste? Vă rugăm să fiţi mai specific şi am putea să vă ajute mai mult .. Cel mai bun în ceea ce priveşte, Alexg

Aici e problema. Am nevoie pentru a construi trei amplificatoare fotodiodă, care vor amplifica refrected (care nu se reflectă) luminile de la trei LED-uri care circulă de la 500, 1000, 2000 Hz. Nu am nevoie pentru a respinge luminile ambientale cauza PD va fi îmbrăcat într-o carcasă întuneric. Actuală este în uA (micro Amperi) gama. Frecvenţele superioare şi inferioare 3dB ar trebui să fie cât mai aproape de centrul de frecvenţă în care este posibil.

Asta ar trebui să fie destul de uşor să faci. Aruncati o privire la nota de AP, se breadboard şi întrebaţi-ne, dacă lucrurile nu merg aşa cum vrei. Notă de aplicare ar trebui să aibă tot ce ai nevoie.

HI, Vă rugăm să încărcaţi AMPLIFICATOR REZERVĂ fotodiodă PE rapidshare. VĂ MULŢUMESC

Am nevoie, de asemenea, ajuta la proiectarea unui amplificator fotodiodă ca eu sunt un incepator. Amplificator fotodiodă trebuie să aibă o gamă largă de dinamic. Sunt într-adevăr pierdut cu privire la modul de a proceda. Nu ştiu ce avea amplificator ar trebui să aibă. Vă rugăm să ajute. Mulţumesc în avans.

nu are nici indicii pentru proiectarea PCB de ampifier fotodiodă?

[Quote = xxtigerxx] nu au nici indicii pentru proiectarea PCB de fotodiodă ampifier [/quote] Să presupunem, vom împărţi în mod arbitrar amperi fotodiodă, în două categorii: (1) aceste cerinţe, cu dominante de lăţime de bandă şi (2) cele cu cerinţele dominante de zgomot redus. Care dintre voi sunt constructii?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back