deschidere de usi de garaj (de) modulare

T

tstein

Guest
Permiteţi-mi să încep prin a spune nu am nici o experienţă cu RF.Cu toate acestea, am o interrest mare.

Recent, am venit la un proiect la care m-am gândit să interrest mine.Practic, aş dori să duplicat un deschizător "poarta", pe care îl folosesc pentru a intra în complex de apartamentul meu.Sigur, am putea merge si cumpara una pentru 20 dolari, dar aş dori cu adevărat pentru a obţine ceva experienta RF.

Aici este ceea ce ştiu:
Brand: Linear
Model: ACT-31B

Din ceea ce am înţeles, sistemul permite un total de 1 milion de posibile "coduri", care sunt programate la fabrică.De cod, când este transmisă, este static ... nu o continuă schimbare de cod, etc frecvenţă de transmitere este de 318Mhz.

Întrebarea este, cum a face I energie despre asta?Practic, vreau să fie în măsură să genereze identice "semnal".Nu ştiu nimic despre modul în care semnalul este modulat (FSK?).

Doar un punct de generală în direcţia cea bună ar fi extrem de util.

Mulţumesc
Tomas

Acesta nu este un proiect usor pentru un incepator.Mai ales unul cu nici un echipament de testare.Acesta va fi oarecum ca încercarea de a face un motor auto incepand cu un bloc de fier şi un fişier şi a văzut.

Transmiţătorul este, probabil, un oscilator cu un tranzistor.Modulare este, probabil, On-Off keying.

gaze la stomac a scris:

Acesta nu este un proiect usor pentru un incepator.
Mai ales unul cu nici un echipament de testare.
Acesta va fi oarecum ca încercarea de a face un motor auto incepand cu un bloc de fier şi un fişier şi a văzut.Transmiţătorul este, probabil, un oscilator cu un tranzistor.
Modulare este, probabil, On-Off keying.

Vi se poate de bine putea sa o faca atunci.Mai întâi asiguraţi-un oscilator cu un tranzistor şi ia-o de lucru în funcţionarea continuă.Apoi, pentru a măsura dvs. ies remote controller forma de undă digital care cipul digitale trimite oscilatorului RF.Acest lucru va fi numărul de cod.A se vedea dacă acest lucru de undă transformă oscilator on şi off.Acest lucru este On-Off keying.Apoi, ca un fir de testare-l la oscilator dvs. şi asiguraţi-vă că se va deschide poarta.Apoi, asiguraţi-vă propriul generator de digital cuvântul pentru noul dvs. de control de la distanţă.

gaze la stomac a scris:

Vi se poate de bine putea sa o faca atunci.
Mai întâi asiguraţi-un oscilator cu un tranzistor şi ia-o de lucru în funcţionarea continuă.
Apoi, pentru a măsura dvs. ies remote controller forma de undă digital care cipul digitale trimite oscilatorului RF.
Acest lucru va fi numărul de cod.
A se vedea dacă acest lucru de undă transformă oscilator on şi off.
Acest lucru este On-Off keying.
Apoi, ca un fir de testare-l la oscilator dvs. şi asiguraţi-vă că se va deschide poarta.
Apoi, asiguraţi-vă propriul generator de digital cuvântul pentru noul dvs. de control de la distanţă.

Orice idei cu privire la acest oscilator caută pachet?

Tomas

Puteţi încerca să căutaţi un modul gata făcute sau, dacă doriţi să aflaţi există un post de pe acest site http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125072&highlight=ming care are un circuit se pot copia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back