de ce nu se utiliza un mare capac MOS? de ce folosesc condensator de mare de celule unitate paralel?

S

seungmoon

Guest
u a spus: "În general, în spaţiul de rezervă cip vom adăuga moscap (poarta conecta la calea ferată de putere, şi-sursă de scurgere a vă conecta la o altă putere feroviar), pentru decuplarea ca moscap are condensator de cele mai multe unitate?" de ce nu am folosi condensator de unitate, de exemplu, de ce să nu folosiţi un mare capac MOS?? ce să le folosiţi condensator de mare de celule unitate paralel?

de ce nu am folosi condensator unitate? de ce folosesc condensator de mare de celule unitate paralel?
Pentru a obţine rezultate de înaltă precizie din analiza de simulare. Capace de unităţi sunt bine caracterizate.
de ce nu folosiţi un mare capac MOS
Puteţi face acest lucru în cazul în care precizia de simulare este mai puţin important decât un capac mare valoare?.

Nu cred că acurateţea este necesar pentru capace de decuplare, la fel de spam cât mai mult posibil. Singurul motiv pentru care mă pot gândi, altele decât cele evidente de proces-max limitări de mărime, este că MOScaps mai mici pot fi, de asemenea, utilizat pentru componente de parcare, de asemenea.

de exemplu, de ce să nu folosiţi un mare capac MOS? de ce folosesc condensator de mare de celule unitate paralele?
celule paralele unitare reduce ESR a PAC şi se apropie de comportamentul capac ideal (fara pierderi)

Condensatori MOS, în special la VGS mici, au o rezistenţă serie foarte săraci (canal R si poarta R este în serie cu C). Dar doriţi să aveţi o privire la cât de puţin R se poate sta, un condensator de foarte înaltă calitate se poate rezona cu alimentare bondwire L. Un pic de R poate fi mai silenţios decât nici unul intern, în special în cazul în care f dumneavoastră decuplarea rezonant doar se întâmplă să fie aproape de o frecvenţă de ceas semnificativă sau f / 2 (piroane IDD se întâmplă la fiecare margine). Oferta de apel in faza, faza-out poate crea comportamente ciudate variaţiilor şi aşa mai departe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back