dacă cineva are [e-mail] ljlj@op.pl [/ email] e-mail

G

goky

Guest
Persoana pic această adresă mă trimită Panasonic KX-F3550BS schematică. Am faild să răspundă pentru că am primit mesajul că acest e-mail nu exista! Vă rugăm, dacă proprietarul este aici, contactati-ma la goky_hr@yahoo.com Am nevoie doar de Panasonic KX-F3550BS scheme de alimentare și PCB! Multumesc Goran

hello goky aceasta este o sursă de secțiunea de putere numai de la un manual pentru Panasonic fax KXF3550be, sper că va ajuta u :) ceea ce privește [size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 29 minute: [/color] [/ size ] Imi pare rau ca nu am putut goky atașați schematică pentru alimentarea aici și după o așteptare de o lungă perioadă de timp să-l încărcați aici nu am găsit asta, așa că am trimis-o prin e-mail. verifica e-mail ur și sperăm acest lucru va ajuta u noroc

Multumesc, .. dar am aveti deja am BE schemele de alimentare, și se pare că BS și de a fi nu are același! Cel puțin pe modelul meu .. Am început să mă întreb dacă cineva incurcat pic de fax mea și a pus un alt aprovizionare!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back