Cum se instalează LDV4.1 pe Linux 7.3 sau Linux9.0?

W

willyboy19

Guest
Hi, CD-ul conţine două fişiere de tip WinRAR în E: \ ldv4.1 director: Base_LDV41_lnx86_1of1.tar ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar Poate cineva sa ma ajute cum a dezarhiva sau dezarhivati ​​aceste două fişiere? Am auzit că trebuie să fi dezarhivat sau untarred în / comune şi / Linux directoare, nu? Dar ar trebui să dezarhivaţi / dezarhivati-le sub Linux sau OS Windows? Va rugam sa va ajuta!

Pune aceste două fişiere pentru un director de exemplu ~ / temp / După ce a cd ~ / temperatură tar xvf Base_LDV41_lnx86_1of1.tar tar xvf ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar CD ISR.../CDROM1. / Setup.sh si urmati instructiunile. După câteva minute programul va va cere calea de produs de bază. Scrie ~ / temp/Base_LDV41.../CDROM1 Mult noroc!

Puteţi dezarhivati ​​în Windows în primul rând, şi apoi copiaţi fişierul untarred la linux.

Bună Mas_serg, multumesc pentru ajutor, dar ar trebui să efectueze paşii pe care menţionate ca root sau doar ca utilizator obişnuit în Linux? Are acest lucru face nici o diferenţă? Willy

hi, willyboy19 te-am sugera ca root pentru a instala software-ul. Apoi, puteţi seta un utilizator obişnuit să-l folosească. BTW, nu uita de stabilire mediile.

imi aduc aminte de c @ denţa nu au sugerat să instalaţi instrumentele de root. s-ar crea un alt utilizator pentru a instala.

nu se instalează ca rădăcină de instalare ca utilizator normal crea altfel permisiunea problema UE

te-ai instala mai bine pe RH7.3 (7.2). Nu-l instalaţi pe RH9.0 (există unele probleme). În primul rând, puteţi instala "ISR" de gudron, apoi atunci a instala "de bază" packeg.

Hi willyboy19. Desigur, aveţi posibilitatea să instalaţi cadenţă sub orice utilizator. Dar pentru problema de securitate sugerăm pentru a crea contul special pentru toate produsele cadenţă, de exemplu, "cdsmgr". Instalarea sub rădăcină este periculos - nimeni nu ştie ce este în interiorul pachetului de dumneavoastră. Doar nu uitaţi pentru a permite acest utilizator să scrie şi să citească orice directoarele utilizatorilor după instalare. Mult noroc!

de ce instalaţi U "ISR", nu de gudron, "Base".? Cred că modul real este instalat de bază în primul rând, apoi alegeţi "Update" în meniul principal.

Am instalat doar software-ul ca utilizatorul root, şi rulaţi-l ca un utilizator comun, pare a fi nici o problema. : D, poate urmări mai bine de instruire cadenţa. doar rulaţi procesul de instalare în directorul ISR, vă va propmt pentru directorul de baza, si finially instalaţi ultima versiune ai. aceasta este calea recomanda instalarea de doc cadenţa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back