cum să folosească un oscilator de cristal???

R

rsashwinkumar

Guest
WI doriţi să utilizaţi un cristal-oscilator pentru a genera o undă sinusoidală de 200Mhz. Acum, am cumparat un oscilator de cristal de la magazin. Cum ar trebui sa-l folosesc pentru a obţine oscilaţii sinusoidale la 200Mhz? Îndoială mea este că, practic, vor un oscilator de cristal a cumparat recent un val pătrat sau o undă sinusoidală de ieşire? Apoi, oricare ar fi de ieşire, cum să-l folosească pentru a obţine de ieşire sinusoidală??? Plz ajută-mă ...

dacă achiziţionaţi un oscilator de cristal 200MHz de la un magazin, va exista o foaie de date disponibile pentru el. În cazul în care o cumpăraţi are o ieşire val pătrat, apoi un filtru simplu va respinge armonicilor, lăsându-vă cu o undă sinusoidală. Sincer

Deci, aşa vrei să spui că, unele cristale produc pătrat şi unele undă sinusoidală???

Cred ca de cristal piezo este un lucru firesc şi toate fenomen natural sunt continue, un oscilator de cristal va genera semnale continue sinusoidală. structura moleculară internă prevede comportamentul circuitului RLC, care va oferi întotdeauna un continuu semnal de undă sinusoidală. producerea de semnal cu un cristal de cuarţ care nu este o sarcină dificilă. u trebuie să furnizeze de tensiune între două faze de cristal pentru a produce o frecvenţă. această frecvenţă pot fi furnizate, la baza unui tranzistor pentru a produce la frecvenţa necesară în a pus. , în scopul de a produce semnale de overclocking pentru microcontrolerul trebuie pentru a filtra de frecvenţă pentru a obţine semnale de ceas, care sunt alimentate direct la intrările de oscilator de operator / procesor. PLZ a se vedea link-ul de mai jos, care pot da o idee detalii despre generaţie de frecvenţă utilizând un oscilator de cristal. [Url = http://www.electronics-tutorials.ws/oscillator/crystal.html] oscilator cristal de cuarţ şi cristale de cuarţ [/url] Salutari

Tensiunea pe cristal este întotdeauna o undă sinusoidală. De ieşire de la oscilatorul ar putea fi o versiune a amplificat această sinusoidală sau ar putea fi o squarewave. Sincer

hi Chuckey, am verificat foaia de date a acestui oscilator controlat de tensiune, dar nu a putut găsi Fie de ieşire este o condiţie sau un val pătrat. Cum pot să înţeleg? parte: CVCO33CL-0110 - 0,150 foaie de date se află în legătură, în caietul de sarcini [url = http://www.crystek.com/home/vco/cvcodetail.aspx?pn=CVCO33CL-0110-0150~~HEAD=NNS] CRYSTEK cu microunde [/url], datorită

Ca foaie de date spune că armonica a doua este> 10dB în jos, se spune ca sa o undă sinusoidală distorsionată. Dacă a fost un val pătrat, ar da un risetime în spec.. Sincer

im de lucru prea cu oscilator im în imposibilitatea de a găsi dtasheet de un oscilator de 15Mhz?

chuckey, mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră. de la ceea ce aţi spus, am înţeles-10dBc nu este suficient. Atunci, ce ar trebui să fie valoarea corespunzătoare a suprimarea armonic, astfel că oscilatorul poate presupune a fi un val de oscilator pur sinusoidală. Multumesc din nou

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back