Cum pentru a simula rezistenţă dependente de frecvenţă?

D

div

Guest
Salut: Poate cineva sugerează un mod de / rezolvator de a simula un element depinde de frecvenţă (rezistor)? Eu nu spun utilizând w-element în HSPICE, care este proiectat pentru linia de transmisie. Vorbesc despre un element de dependente de frecvenţă generală, cum ar fi un rezistor care are o valoare k * sqrt (f), k = Multumesc constante Div

Eu nu cunosc detaliile, dar HSPICE Pspice are modele matematice în cazul în care o sursă ideală de tensiune controlat de curent poate avea un polinom legate de curent la o tensiune de pe oricare două noduri, inclusiv a ganglionilor este conectat. Bănuiesc că HSPICE are, de asemenea, această sursă de idealizat. Ai putea forma o reţea dependente de frecvenţă, care este alimentat din surse care releu de terminale principale pentru a produce un efect si apoi face funcţia de valoarea absolută şi de a folosi sursa de curent pentru a trage curent.

Vrei pentru a simula un efect de rezonanţă ca la capacitate ambalaj? Ei bine, Application_Notes.pdf feratured un capitol pe care. Aceste appnotes sunt la: hxxp :/ / kahuna.sdsu.edu / PSpice / appnts.pdf Deci: Mananca o ... Big Kahuna BURGER!! -> Citat originale de la: "Pulp Fiction" (1994)

Bună div, de ce nu folosiţi EM simulatoare, cum ar fi Sonet, HFSS, TFP MwStudio ... etc Dacă ştiţi tipul de structură şi material, puteţi defini problema şi simula. în ceea ce priveşte,: D lkuzu

lkuzu: Am înţeles ceea ce se sugerează. Am nevoie pentru a utiliza rezolvator de circuit, deoarece am nevoie pentru a verifica o frecvenţă-dependent-model de extras de la fizica. Div

aici este un mic model teoretic ce se poate face în Spice

dacă sunt utilizaţi @ ds, este foarte uşor să-l simuleze.

Pur şi simplu înlocuiţi RES de către un port sau parametru două porturi S, care variază în funcţie de frecvenţe.

Aţi putea dori să utilizaţi SDD sau FDD în anunţurile de acest .... : Lol :: lol :: lol :: lol:

Am o problemă similară: pentru a simula o Gage, care este schimbări de rezistenţă din sinusoidă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back