Cum pentru a juca DAT, fisiere rm, mp3 pe Ubuntu și adaugă / elimina aplicații

Q

QMA

Guest
De asemenea, vreau să știu despre cum pot reda DAT, fisiere rm, mp3 pe Ubuntu. im nu înțelege cum pot utiliza adăuga / elimina aplicații. ca i faceți clic pe add-on / elimina aplicații deschide fereastra este diferit de detalii cu privire la instrucțiunile de ajutor și imagini.

Instalarea [URL = "http://www.downloadvlcplayer.net/"] VLC [/URL] este mai bine. În caz contrar, puteți instala, de asemenea, Pack KLite Codec Mega pentru Linux. Acest lucru vă oferă un jucator suplimentar, Media Player Classic.

Bună ziua, Ubuntu este un sistem de operare open source construit în jurul valorii de kernel.it Linux este format din dezvoltatori, programatori, testeri, techwriters, testere de documentare, traducători, și cel mai important, oamenii care folosesc Ubuntu în fiecare zi.

Salut, Ubuntu este un sistem de operare open source construit în jurul valorii de kernel.it Linux este format din dezvoltatori, programatori, testeri, techwriters, testere de documentare, traducători, și cel mai important, oamenii care folosesc Ubuntu în fiecare zi . i-am Indian
buna pentru U, care ur indian

Cred că ar trebui să încercați VLC. Acesta este cel mai bun software pentru a juca orice tip de format.

pentru a instala VLC u întotdeauna acces la internet în numai atunci se va descărca pachetul vlc.deb. apoi, de asemenea u nevoie pentru a deschide un fișier mp3 în Ubuntu implicit jucător și apoi trebuie să caute plugin-l va instala automat ..

Instalați mplayer. Dacă Ubuntu nu are pre-ambalate mplayer ajunge apoi sursele. Configurare folosind - enable-gui - yasm ='' face, și make install. Am presupus că știi ce este și MPlayer aveți costum de dezvoltare instalat. Apoi, va trebui să descărcați skin pentru mplayer și instalați-l prin copierea ei. asta e tot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back