Cum de a trimite date cu PCI9054 în modul de master?

R

rasta_board

Guest
Salut prieteni, în proiectul meu sa folosesc PCI9054 "Modul C" pentru a controla FPGA. Acturally PCI9054 acţionează în calitate de căpitan autobuz local şi ţintă PCI. Eu folosesc plxmon pentru a testa placa mea. Pentru scriere pe un singur SRAM am scris următoarea comandă de la linia de comandă mai mic de plxmon:> El s0 11111111 văd semnalele de pe cipescope şi LA este 0> El S0 4 22222222 vad semnalele pe cipescope şi LA este 1> El S0 33333333 văd semnalele pe cipescope LA şi este de 2!! Dar am aştepta ca LA a fost 0. orice organism poate sa ma ajute?

ceea ce este plxmon ........... Am, de asemenea, cu ajutorul PCI 9054 în modul de c .........

Hi Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. PLX mon este un program pe care am instalat pe calculator pentru a testa placa mea. Se poate măsura viteza de scriere şi citire de 9054 şi arată registrul său intern, în plus, pot modifica setarea de acestea registru cu acest program. Din fericire, problema mea a fost rezolvată. Acum întrebarea mea actuală este cum pot trimite date cu 9054 în modul de master? ceea ce este viteza de transfer a datelor în bord dumneavoastră? Mulţumiri

Am hav nici o idee despre modul de master actuly acum sunt de a utiliza PLX 9054 acum doar ........ pentru proiectarea. proiectul meu tocmai a început numai .......... în cazul în care orice alt qurey referitoare c modul BUN VENIT .... [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 4 minute: [/color] [/size] i-am thinging Wat acelaşi mod Singurul folosind PLX 9054 i-au un cip Altera pe partea locală a PLX 9054. Am o întrebare HAV ru folosind gata PIN # PLX de ....? este necesar sau nu .......? v poate genera o stare de aşteptare folosind acest PIN?. la placa mea, nu de lucru u hav orice idee. ......?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back