Cum de a selecta cip FPGA pentru modem baseband?

F

fryFox

Guest
Hi, vreau să fac un proiect despre modem de banda bazat pe FPGA, dar nu știu cum să selectați un cip potrivit pentru ea, poate ajuta orice organism? și rata de modultation este 50Mbps. Va multumim anticipat u!

Oameni buni Cmon, chestia asta nu este știință de rachete, astfel iartă-mă dacă am suna un pic sarcastic: Primul pas: Determinarea Specificatii de proiectare sau cerințe Al doilea pas: Generați o schemă bloc a sistemului bazat pe a treia treaptă pas primul: Alege dispozitiv bazat pe al doilea pas A patra etapă: Dacă ați găsit în timpul procesului de proiectare pe care o alegeți dispozitivul este prea mic, apoi mutați până la o parte mai mare. Dacă oricare dintre cele de mai sus este prea greu să te înțeleagă, probabil, nu ar trebui să facă design-ului hardware.

Poate unii Virtex ... Veți ști cu siguranță, atunci când descrie design-ul, în HDL și punerea în aplicare finisaj pe dispozitivul specificat - l `ll se potrivesc, fie și pentru a îndeplini calendarul, sau nu.

Vă mulțumim pentru sugestia dvs., Sunt nou la câmp și am primit doar sarcina. dar nu știu cum să înceapă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back