A
Angelina123
Guest
Max toată lumea, vă rugăm să am încercat să proiecteze de bază pompa PLL gratuit (găsit în cartea lui Razavi, p.565), care constă din două surse de curent şi două switch-uri. Problema i-am având este cu biasing de tranzistori să se comporte în mod corespunzător. Am influenţat PMOS mai înalte de a acţiona în saturaţie (ca o sursă de curent), cu o tensiune de poarta, VG, de 1V şi VS (VDD) de 3V. Cele PMOS a 2, care este comutatorul are un Vg de 0V, reprezentând 0 nivel logic. (Astept comutatorul pentru a fi la). Stiu pentru ca acesta să acţioneze ca un comutator aceasta trebuie să fie în triodă, dar eu sunt în imposibilitatea de a se muta în triodă, fără a schimba tensiunea poarta. Mă gândeam în creştere W / L ar trebui să fie în măsură să realizeze acest lucru, dar că nu este aşa în simulare. Te rog, cum am proceda? Şi dacă am de gând despre ea total greşit, atunci cum ar trebui să am prejudecăţi de tranzistori pentru a obţine PMOS de top şi în jos NMOS care acţionează ca surse de curent şi două de altă parte ca switch. Vă rugăm şi vă rog să mă ajute. (Sunt nou la proiectarea analogic, vă rugăm să iarta-mi ignoranta)