Cum de a proiecta o reţea de impedanta de potrivire?

F

fishyxl

Guest
Seful meu mi-a cerut pentru a proiecta o reţea de impedanta de potrivire, dar eu sunt la o pierdere cum să-l ocupe. Poate cineva sa-mi dea anumite instrucţiuni sau referinţe? Mulţumesc. Parametrii sunt după cum urmează: F1 = 1890MHz Z1 = 27.8 + j8.9 (L = 700PH) F2 = 1900MHz Z2 = 28.5 + J10 (L = 855PH) F3 = 1910MHz Z3 = 27 + J12 (L = 1.04nH) f4 = 1920MHz Z4 = 29.3 + j14.4 (L = 1.13nH) VSWR trebuie să fie mai mult de 1,2

Daca vrei rezultate rapide, Nuhertz Z meci are o perioadă de 20 zile de încercare gratuită. Acesta oferă LC şi reţelele de transport de linie. O soluţie simplă este de a pune un condensator in serie cu sarcina, care elimină cea mai mare a reactanţei şi de a folosi o linie de val sfert de impedanţă în jurul valorii de 35 de ohmi. Acest lucru vă va primi aproape, dar, eventual, nu sub cifra SWR 1.2 aveţi nevoie.

Ai de a face cu potrivire impedanţă în frecvenţă diferită, în acelaşi timp? Sună ciudat. Pentru referinţă, cred ca Chris Bowick "Design RF circuit" este bun.

Pentru mine pare a fi un fel de bandă largă meci de lucru ... BW este de 30 MHz şi impedanţele sunt, de asemenea, în imediata apropiere ... dar pentru o astfel de potrivire aproximativă, un VSWR de 1,2 este îndoielnică ...

folosi instrumentul Smith pentru impedanta si apoi utilizaţi ADS pentru a simula şi tunner, puteţi obţine rapid de reţea impedanţă potrivit!

se refera la carte Gonzalez, în capitolul 2 a se vedea tehnicile utilizate pentru a se potrivi de design de reţea folosind diagrama Smith este simplu apoi utilizaţi u orice instrument poate avea ca instrument de Smith pentru a proiecta un circuit de potrivire doresc acest ajutor khouly

Buna ziua, eu vă sfătuiesc să vedeţi următoarele cărţi: - Cuptor cu microunde, inginerie Pozar - Învăţătura de microunde inginerie, Collin - Cuptor cu microunde Amplificatoare Tranzistor, Gonzalez De asemenea, am sfătui să utilizaţi un software legate de microunde ca MWOffice, ADS, ....

Se pare ca o reţea de bandă largă de potrivire. Aveţi două opţiuni: de potrivire la frecvenţa centrală a benzii (foarte simplu, utilizaţi winsmith sau citi cartea Gonzalez, capacul 2.) Sau meci întreaga bandă. În ultimul caz, eu recomand cartea: de potrivire bandă largă: TEORIE şi punerea în aplicare (2nd Edition) de către WK Chen (Univ. Illinois, Chicago), ISBN 9971-50-219-4. Cu toate acestea, să fie conştienţi de faptul că potrivirea de bandă largă poate duce la instabilitate şi poate pierdere. În alte cuvinte, LTE este compromis. De altă parte, Nu cred ca seful tau este de a cere potrivire în bandă largă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back