Cum de a proiecta în urmele instrument Allegro?

R

reema

Guest
Buna ziua, Sunt complet nouă a acestui rutare allegro. Eu nu primesc şi cum să înceapă şi de unde să înceapă. Am făcut proiectarea meu în schema de captare. Dar, înainte de a crea noi netlist shuold oferi urmele din schema. în primul rând, am creat urmele mele în aspectul ORCAD, dar acum vreau să o fac cânte allegro. cum ar trebui să i proiecteze urmele în allegro. Eu nu sunt obtinerea. Nu există nici manualul sau ghidul care i se poate citi şi în a continua. Pls ajuta-ma am nevoie urgent această problemă.

Hi. Sunt urme de paşi de făcut şi salvat, Puteţi face acest lucru în aceeaşi "fereastra", prin crearea de placi. Dar, înainte de aceasta trebuie să creaţi padstacks pentru urmele. Un lucru foarte necesar de a avea în minte este struckture directorul, în eşec Sunteti aici se pierd foarte repede. Dar, atunci când este instalat Allegro are unele videoclipuri puţine, obtinerea Aţi început, încercaţi-le şi retur, dacă este necesar. Struckture director ar putea fi: Biblioteca - allegro15.5.1 | | - Compoziţii | | _ pad-uri | | - Proiecte | | - Allegro | | - DOCS | | - netlist | | - Compoziţii tmp În cazul în care sunt urmele tale, pad-uri padstacks tale, DOCS fişier gerbers documentasion şi Allegro astfel, este directorul principal al proiectului. Agian întotdeauna face tampoane în primul rând, apoi footrint (PCB în editor), apoi placa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back