Cum de a afişa o imagine folosind C sau C + +?

N

nikhat_ahir

Guest
Vreau să afişeze imagini bitmap cu ajutorul C sau C + +. IM problema cu obtinerea putpixel (x, y, culoare), funcţia, deoarece este nevoie de doar pana la 15 de argument de culoare. există nici un alt mod de a afişa imagini în C sau C + +? aşteptare pentru răspunsuri fel. Vă mulţumim, şi în ceea ce priveşte, nikhat ahir.

Te folosind biblioteca graphics.h, care este de 80. Deci, în măsura în care ştiu te-ai blocat cu aceste culori. Ai o serie de opţiuni, nici una din care sunt deosebit de uşor. Puteţi utiliza Visual C, şi de a crea un program de Windows, atunci ai RGB (255,255,255) de culori. Dar, dacă nu aţi programat în Visual C, atunci există o curbă de învăţare destul de abruptă. Cealaltă opţiune este să folosiţi allegro biblioteca pentru grafică (Nu am folosit niciodată acest lucru, deci nu pot comenta prea mult pe ea), care este liber şi nu este descărcabil presupune la complex. Ai putea încerca, de asemenea dirextX, dar eu cred că este mult mai complex.

Max, multumesc pentru sugestie. dar, am nevoie pentru a afişa imaginea utilizând C sau C + + cod numai. stiu VC, Java, şi chiar mai bine pentru prelucrarea imaginilor, eu ştiu, de asemenea MATLAB. dar, am nevoie pentru a afişa imagini în C sau C + +. există nici un fel de a pune de pixeli de culoare care au mai mare de 16, cum ar fi 256 de culori (8-bit) imagine. aşteptare pentru răspunsuri. Vă mulţumim, şi în ceea ce priveşte, nikhat ahir.

[Quote = nikhat_ahir] Max, multumesc pentru sugestie. dar, am nevoie pentru a afişa imaginea utilizând C sau C + + cod numai. stiu VC, Java, şi chiar mai bine pentru prelucrarea imaginilor, eu ştiu, de asemenea MATLAB. dar, am nevoie pentru a afişa imagini în C sau C + +. există nici un fel de a pune de pixeli de culoare care au mai mare de 16, cum ar fi 256 de culori (8-bit) imagine. aşteptare pentru răspunsuri. mulţumesc, şi în ceea ce priveşte, nikhat ahir [/quote]. Şi că e exact ceea ce am spus să faci!!

omul, cerinţa mea este de a afişa imagini în C sau C + +. altceva, u wouldnt au această întrebare. nu stiu cum u pentru a afişa acest unul? dacă nu, ok sa. im încercarea. şi, i vl-l afişa în C / C + +. im sigur pentru el. bine? mulţumesc, nikhat ahir.

omul, da eu nu stiu cum sa o faca, si eu am spus deja cum sa. Şi eu nu apreciez tonul condescendent, când am răspuns la întrebarea dumneavoastră. Tu nu le place raspunsul, dar este nu mai puţin răspunsul. utilizaţi biblioteca graphics.h, care este un vechi Borland C bibliotecă. Aceasta biblioteca este o relicvă din 80 este, prin urmare, este posibilităţi limitate de culoare. Dar pentru a crea o aplicatie de consola, cu unele grafice a fost OK, în ziua lui. Pentru a face ce vrei trebuie să fie programul " În C ," pentru un obiectiv care are o grafică funcţionalitate, care DOS nu, şi! Program pentru Windows, utilizând funcţiile proprii Windows. Sau ai putea, cum am spus deja, descarcati-un mod mai modern de bibliotecă grafică pentru "C / C + +", , şi de a folosi funcţiile din ea, cum ar fi biblioteca Allegro, care pot fi găsite aici [ url] http://www.talula.demon.co.uk/allegro/ [/url], si este pentru C / C + + Tot ceea ce am sugerat este de folosind C / C + +! Mod Oraşelor, putpixel (x, y, culoare), nu este ANSI C. Puteţi folosi în continuare această funcţie folosind versiunea winbgi a bibliotecii, dar, din nou te va trebui să vizeze Windows cu programul dumneavoastră.

Să încercăm toţi să fie prietenos aici! Bună nikhat_ahir, Ce compilator si sistemul de operare sunt utilizaţi? Şaisprezece-culoare putpixel () pare a fi vechi Turbo C şi DOS. Standard C şi C + + limbi nu au nici un suport construit-in pentru grafic. Caracteristicile grafice sunt de obicei adaugă la compilator, prin biblioteci de funcţii speciale sau apeluri în sistemul de operare, şi aceste tehnici diferă, în funcţie de compilator special, şi sistemul de operare.

hi la toate, spcially vechi nick, multumesc pentru sugestii ur, dar am o veste pentru toate u. Am afişat o imagine BMP folosind limbajul C. nu este nevoie de orice biblioteci avansate de suport pentru grafică. din nou, multumesc pentru sprijin ur, am luat problema mea rezolvată. Pa, nikhat ahir.

[Quote = calm] http://www.talula.demon.co.uk/allegro/ nu este o legătură eficace [/quote] Da, este! [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 6 minute: [/color] [/size] [quote = nikhat_ahir] Buna tuturor, spcially vechiul nick, multumesc pentru sugestii ur, dar am o veste pentru toate u . Am afişat o imagine BMP folosind limbajul C. nu este nevoie de orice biblioteci avansate de suport pentru grafică. din nou, multumesc pentru sprijin ur, am luat problema mea rezolvată. Pa, nikhat ahir [/quote]. Ai fost pentru a cere ajutor, cu putpixel, dorinţa de a afişa mai mult de 16 de culori. Pentru că ai nevoie să utilizaţi o bibliotecă mai modern decât cel vechi Borland graphics.h unul. Acum au rezolvat problenm dvs. de încărcare o imagine bitmap. Pentru acest lucru wiull au trebuit să utilizeze o bibliotecă exact la fel ca tine ar avea de a utiliza o putpixel (). Ele sunt atât utilizarea limbajul C, care par să aibă unele dificultăţi distinctive. Ar trebui să încercaţi şi să se gândească la întrebările dumneavoastră cu mai multă atenţie, în viitor, ca soluţie de ne-aţi spus despre nu este o soluţie la întrebarea aţi solicitat în mesajele dumneavoastră.

Bună, întrebarea mea a fost: "Vreau să afişeze imagini bitmap cu ajutorul C sau C + + IM obtinerea problema cu putpixel (x, y, culoare), funcţia, deoarece este nevoie de doar pana la 15 pentru argumentul de culoare există nici un alt mod de a afişa imaginea.. în C sau C + + ..... "? Deci, în cazul în care am spus că vreau pentru a afişa imaginea utilizând putpixel numai? I-au întrebat cu privire la orice alt mod posibil. şi unul din cale posibilă este de a folosi "pointer". u poate afişa imagini folosind indicatorul. u chiar nu au nevoie, folosesc putpixel, nici u nevoie de graphics.h, standard sau unul modern, nici u nevoie de funcţii în avans. Am fost clar, cu întrebarea mea. şi, clar acum cu răspunsul meu. i se poate afişa imaginea utilizând indicatorul în C. Eu chiar nu este nevoie să folosiţi Java, Matlab, de CV sau ceva altceva, şi nici nu am nevoie pentru a utiliza orice bibliotecă în avans. Deci, vă rog, dont ma intelegeti gresit, prietenul meu. deoarece, I cant pus întrebarea mea într-un mod mai bun decât am făcut-o. în cazul în care u know orice fel mai bine, ur cel mai bun venit. din nou, datorită, nikhat ahir.

Limbajul standard C, nu are nici funcţii grafice. Funcţii de grafică (cum ar fi putpixel) sunt, probabil, situat într-o bibliotecă grafică specială, care a fost la pachet cu dvs. compilator. Această bibliotecă ştie cum să acceseze direct controlerul grafic, sau cum să denumim sistemul de operare sau de driver de dispozitiv pentru a face funcţiile de desen. Este dificil de a răspunde la întrebarea dumneavoastră iniţială, fără să ştie care compilatorul si sistemul de operare pe care îl utilizaţi. Daca este un mediu vechi, cum ar fi DOS, apoi grafice metode de afişare poate depinde de tipul de placă grafică care le-aţi instalat.

Aveţi posibilitatea să utilizaţi OpenGL funcţii de bibliotecă pentru acest scop ....

Bună, nu este nevoie de a utiliza OpenCV sau OpenGL sau orice altceva. Am primit soluţia cu POINTER numai. Dacă trebuie să utilizaţi OpenGL, atunci există mai multe alternative r., ca si cum VC, Java ... şi modul cel mai convenabil, ca pe mine, este de a folosi Matlab. dar, problema mea este unul diferit. dar, acum, aceasta a fost rezolvată. din nou, datorită u toate, nikhat ahir.

hi nikhat_ahir, poate, te rog scrie aici programul cu soluţia?

PLZ folosi comanda în MATLAB imread () pentru a citi imaginea din directorul de lucru. şi imshow () pentru a afişa sau a afişa imaginea. Cred ca este mult mai la îndemână MATLAB face cu procesarea imaginilor şi de filtrare atât spaţială şi domeniul de frecvenţă. Ea are symtax ​​similare ca C sau C + +

Hi nikhat_ahir .. Va u vă rugăm să codul de pasta de ur aici. Eu m dornici să KNW HW U a făcut ca, prin utilizarea pointeri.

hi, sa foarte uşor, utilizaţi adresa indicatorul, BMP pentru citire şi de a scrie direct pentru a introduce cardul de DAC grapichs.

Bună nikhat_ahir da dreptul de Ur .. Imaginile bitmap pot b afişate în C n nici o nouă grafică bibliotecă sau ceva mai mult este necesar .. dar vreau să întreb u dacă u hav afişată o imagine de mai mult de 16 de biţi de culori ... Dacă este aşa den plz lasa-ma sa stiu cum a făcut-u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back