Cum de a îmbunătăţi pierderea întoarcerea de microstrip antena patch-uri hrănite cu fante?

S

SaadRiazQazi

Guest
Am făcut o antenă microstrip Fed plasture crestate. Antena Patch-ul este alimentat de cuplare dintre linia microstrip şi 2 patch-uri. Am primit gol la frecvenţe dreapta, dar este de numai-2.2db. Orice idei cu privire la modul de a îmbunătăţi această cifră?

Confruntaţi cu acest tip de întrebare, aş construi un model parametric în cazul în care am putea schimba caracteristici diferite (una la un moment dat numai) pentru a vedea ce antena sensibilitatea deosebită. După ce am găsit ce să manipuleze Tuning poate continua. Diverse instrumente de software există, dar acelaşi lucru se poate face cu banda de cupru şi o lamă de ras. Aş prefera să utilizeze HFSS pentru această problemă. Opiniile variază. Unele dintre rezolvarea 2D ar putea fi de fapt mai bine pentru această problemă (mai ieftin şi mai rapid). Experimentare fizic este mai uşor de la frecvenţe joase (benzi l şi e). Ai putea lua în considerare, de asemenea, modele la scară redusă ca o modalitate de a uşura procesul de TE.

Aceasta este designul meu antena. Originală de hârtie IEEE că i-am spus că punerea în aplicare linia microstrip a fost de 3 mm lăţime, dar l-am modificat pentru a fi 7.5mm 3mm, deoarece a fost cu o baie de-2.2db şi 7,5 mm are o baie de -4.2 db. Eu voi fi recunoscator pentru ajutor. Şi da, am folosit parametrics pentru a selecta valoarea corespunzătoare linia microstrip.

Mă întrebam doar că, dacă hârtia IEEE au avut rezultate, Y cant primesc acelaşi prin designul exactă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back