Conectarea a două microcontroler împreună SPI port la AVR

A

amrismail

Guest
Vreau să comanicat două AVR cu SPI, atât este de natură (AVR AT90S8515), nu există nici software-ul ar trebui să am, dar la fiecare una care Hardware sitable pentru că conniction vreau orice document vorbesc de la acest domeniu i serch toate avrfreaks Atmel nu a găsit nice one

Eu nu cred că veţi găsi mai multe documente pe acest subiect .. Pentru a conecta două AT90S8515s prin porturile lor de ordine, în cazul în care stau unul lângă altul, vă puteţi conecta direct cu Rxd1 Txd2 şi Rxd2 cu Txd1, sau daca sunt la distanta de 1 m + va trebui să folosească circuitele de şofer: RS-232 sau RS -422 .. Evident, ambele UART trebuie să fie stabilite până la rata baud aceeaşi, bits, parităţi et cetera. De obicei în aplicaţii de acest gen va utiliza aşa-numita "comandă-răspuns" protocol cu ​​întreruperi active, stabilite de serie la cea mai mare prioritate .. În ceea ce priveşte software-ul este în cauză, nu ştiu ce vrei aceste două microprocesoare pentru a "vorbi despre" .. Spune-i mai mult si poate vom fi capabili să abordeze această problemă ..

Dacă doriţi să utilizaţi SPI de comunicare trebuie să legaţi liniile SPI de 2 Micro, în calitate de: micro1 micro2 Mosi MISO MISO Mosi SCK SCK în ceea ce priveşte linia de SS, depinde cum vrei sa comunicam intre cele 2 microcontrolere. Cel mai simplu mod este de a considera un micro "Master" şi celălalt "sclav" şi legat de liniile de SS în conformitate cu acest VCC şi sol. Pentru partea de software-ul va trebui să programaţi SPI înregistrează primul (verifica foaie de date pentru a vedea cum) şi apoi doar le folosesc. După ce a pus datele de master SPI registru, se va deplasa pentru a Slave, la viteza pe care aţi stabilit. În acelaşi timp, conţinutul de sclav SPI registru va fi trecerea de la master SPI registru. Noroc

Am face un fel de smart card şi cititor E vreau să devolope software-ul meu propriu cu algoritmul de propria mea conniction Intre AVR maestru de la cititor şi un sclav la carte, prin această resetare linii, necesara gamelor de lucru, miso, Mosi, SCK vreau algoritm sau assimble simble pentru a face comandantului începe procesul în orice moment, şi să ia iniţiativa de a transmite datele Intre el şi un sclav

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back