Conductivitate electrică

K

Kabrera

Guest
Buna ziua tuturor Am nevoie pentru a simula o antena ghid de undă cu fante si eu sunt, folosind CST MWS. Problema mea este că am construit cu antena de aluminiu anozided şi nu ştiu conductivitatea electrică. În versiunea mea a CST MWS pot găsi numai din aluminiu şi care face o diferenţă de 2 dB între simulare şi viaţa reală: trist: Poate cineva sa-mi spui conductivitatea electrică de aluminiu anozided, vă rog? Am căutat pe internet şi ar putea să nu-l găsit. Va multumesc tuturor

De ce nu o masura de unul singur? Ai putea găsi o bară de aluminiu anozided (acesta este utilizat în principal pentru a face Windows ..), atunci va trebui să măsoare, cu rezistenţă, de exemplu, un pod weatstone. După ce găsiţi rezistenta puteţi inversa această formulă R = Rho * l / A în cazul în care rho = 1/conductivity L este lungimea de bar şi A este secţiunea zona.

Alauminium anodizat este din aluminiu pur acoperit cu un strat subţire de aluminiu oxyde. Spre deosebire de aluminiu pur, conductivitatea suprafaţă poate fi de aşteptat rezistente la coroziune şi, astfel, pe termen lung stabil. Tu ar trebui să calculeze pur şi simplu cu aluminiu pur rezistivitate si o rugozitate a crescut. Pentru un calcul foarte exact, poate doriţi să ştiţi exact compoziţia aliajului, pentru că este cea mai mare parte din aluminiu tehnic un aliaj care conţine piese de exemplu, de magneziu sau de siliciu pentru o mai bună prelucrabilitate. Dar acest punct nu are de a face cu anodizare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back