Clasa de un tranzistor Amplificator analiză

N

naspek

Guest
Salut .. Am câteva întrebări trebuie să fie răspunsul .. Am luat într-adevăr nici o idee pentru a rezolva .. 1) În timpul măsurării DC polarizare, în cazul în care modificările CE de la 0,1 μF la 1 μF, ceea ce se întâmplă la citirile din VE (presupun CE este condensator ideal, nici o rezistenta parazit sau inductanţă)? 2) de intrare şi de ieşire (VB şi VL), forma de undă ar trebui să fie de aproximativ 180 ° de fază în timpul rezonanţă. VB este lider VL sau în mod invers? De ce?

Din moment ce am pot ghici doar ceea ce vrei să spui cu VE, VB şi VL ar fi înţelept să utilizeze cuvinte în loc de auto-create abrevieri. Aţi menţionat "rezonanţă" - nu există nici o combinaţie LC în jurul valorii de tranzistor?

Din moment ce eu pot doar ghici ceea ce vrei să spui cu VE, VB şi VL ar fi înţelept să utilizeze cuvinte, în loc de auto-create abrevieri. Aţi menţionat "rezonanţă" - nu există nici o combinaţie LC în jurul valorii de tranzistor
u mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră domnule .. circuitul este prezentat mai jos .. chiar sper u pot ajuta .. [ATAŞAŢI = CONFIG] 65501 [/ ATAŞAŢI]

La rezonanţă, circuitul de reglat este rezistiv, deci, dacă creşte Vb, Ib, Ic creste creste, astfel, deci trebuie să Vc scade. Deci, dacă Vb + am merge, VC-ve, merge cu 180 de grade faza de schimbare. Prima întrebare "Ce nu afectează prejudecată DC", aceasta nu ar trebui să excepţia cazului în care amplificator este oscilant, Ce s-ar putea schimba-l oprească, schimba frecventa, etc, care ar putea conduce la trecerea în tranzistori DC părtinire. Sincer

La ​​rezonanţă, circuitul de reglat este rezistiv, deci, dacă creşte Vb, Ib, Ic creste creste, astfel, deci trebuie să Vc scade. Deci, dacă Vb + am merge, VC-ve, merge cu 180 de grade faza de schimbare. Prima întrebare "Ce nu afectează prejudecată DC", aceasta nu ar trebui să excepţia cazului în care amplificator este oscilant, Ce s-ar putea schimba-l oprească, schimba frecventa, etc, care ar putea conduce la trecerea în tranzistori DC părtinire. Frank
eu cred că U nu a răspuns la întrebarea mea de acolo .. În timpul de măsurare DC polarizare, în cazul în care modificările CE de la 0,1 μF la 1 μF, , ceea ce se întâmplă la citirile din VE

Hei acolo .. Am câteva întrebări trebuie să fie răspunsul .. Am luat într-adevăr nici o idee pentru a rezolva .. 1) În timpul măsurării DC polarizare, în cazul în care modificările CE de la 0,1 μF la 1 μF, ceea ce se întâmplă la citirile din VE (presupun CE este condensator ideal, nici o rezistenta parazit sau inductanţă)? 2) de intrare şi de ieşire (VB şi VL), forma de undă ar trebui să fie de aproximativ 180 ° de fază în timpul rezonanţă. VB este lider VL sau în mod invers? De ce
la 1.) În cazul în care VE este de tensiune DC pe RE (de ce nu ai răspuns la întrebarea mea?)? Nu depinde de nici o schimbare CE. Cu toate acestea, amplitudinea de ieşire sinusoidal se va schimba datorită feedback-ul să se schimbe în semnal. Mai bine: castig de scena se schimbă. la 2.) în domeniul de frecvenţă o schimbare de fază de 180 de grade este identică cu o schimbare de -180 grade. Astfel, nu poate face discriminări între lider şi rămase în urmă. În acest caz, este util (şi corect), să ştie că - în fapt - semnal este inversată (mai degrabă decât deplasat în faza).

Eu cred că tu nu meriti note foarte mari pentru această întrebare, însă merită LvW 20/20 :) Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back